Koneistaja

Koneistaja

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
16.10.2022

Haemme erittäin arvostetulle asiakasyrityksellemme SH-Teksor Oy:lle koneistajaa tankosorville toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tuusulaan 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä todella arvostetulle yritykselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen koneistajaksi tankosorville. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työn, huipputyökaverit ja yrityksen vahvan tuen lisäksi kilpailukykyisen palkan ja kattavan työterveydenhuollon. Ammatillisesti tarjoamme taustastasi riippuen mahdollisuuden jatkaa kehittymistä työn ohessa lisää alan ammattilaisena.

Etsimme joukkoomme koneistuksen ammattilaista tai tulevaa sellaista. Odotamme hakijalta alan sopivaa koulutusta ja/tai vahvaa aikaisempaa kokemusta koneistuksesta. Hakemallamme henkilöllä on valmius 2-vuorotyöhön, jossa iltavuoro tehdään ajalla ma-to 10h työpäivinä ja perjantai-ilta on vapaa. Toivomme että mittausmenetelmien hallinta ja kuvien lukutaito ja kaikenlainen ohjelmointiosaaminen sekä CAM-osaaminen ovat sinulla halussa tai omaat hyvät valmiudet niiden opetteluun. Työstettävät kappaleet ovat pääasiassa pieniä ja valmistettavien sarjojen määrä vaihtelee muutamasta kappaleesta 500kpl. Konekantamme sisältää Okuman, Doosan ja Indexin koneet ja käytettävät ohjaukset ovat Okuman OSP, Fanuc ja Siemens.

Odotamme hakijalta hyvää asennetta, korkeaa työmotivaatiota ja kykyä ottaa ns. homma haltuun perehdytyksen kautta. Koska tärkeintä ei ole kaiken osaaminen vaan ammattitaito, halu ja kyky kehittyä koneistuksen ammattilaisena. Perehdytys tehtäviin tapahtuu suomen kielellä, mutta katsomme eduksi myös englannin kielen taidon.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit vakituisesta työsuhteesta koneistuksen ammattilaisena, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tuemme myös muun perheen työllistymistä alueelle. Mikäli olet perheellinen ja miettimässä muuttoa alueelle, autamme miellämme muiden perheenjäsenten työllistymisessä ja asunnon etsinnässä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Ari Kumlanderilta. ari.kumlander@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
SH-Teksor Oy
SH-Teksor Oy

SH-Teksor Oy on Suomen johtava haponkestäviä kierreosia valmistava ja markkinoiva yritys. Yrityksemme juuret ulottuvat aina 1980-luvun alkuun. Tänä päivänä teemme työtä kokemuksen antamalla varmuudella mutta nuorekkaalla ja ennakkoluulottomalla otteella. Laajennamme vientiä ja kasvatamme toimintaamme edelleen. Tavoitteen saavuttamisessa meitä auttaa uusi toiminnanohjaus-järjestelmämme, jolla tehostamme toimintaamme ja parannamme tuotteidemme laatua vieläkin paremmaksi. SH-Teksor Oy on ruotsalaisen Nords International AB:n tytäryhtiö. Konserniimme kuuluu lisäksi tuotantoyksikkömme Nords AS Virossa.