Koneistaja
Uusi 24h

Koneistaja

Sijainti
Raahe
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.8.2022

Etsimme asiakkaallemme Telatek Service Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin Raaheen koneistamisen osaajia.

Koneistajan tehtävässä tyypillisiä tehtäviä ovat hitsaustyöt ja koneistus.

Työtä tehdään keskeytyvänä kaksivuorotyönä pääasiassa yrityksen konepajalla. Halutessasi voit tarvittaessa olla mukana myös projektikeikoilla.

Toivomme hakijalta

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. metalliala)

• Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä

• Hyvää suomen kielen osaamista. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Aikaisempaa kokemustakin tärkeämpää kuitenkin on hyvä ja motivoitunut asenne työntekoa kohtaan.

Tarjoamme monipuolisen ja tekijäänsä haastavan koneistajan tehtävän, jossa pääset työskentelemään isojen ja uniikkien kappaleiden parissa.

Tuoreeltaan teetetyssä ELO työyhteisökyselyssä Telatek saavutti alan yleistä keskiarvoa korkeammat tulokset. Kyselyssä korkeimmat pisteet Telatek sai lähiesimiestoiminnasta. Tulokset ovat osoitus siitä, että Telatekilla huolehditaan ja välitetään henkilöstöstä ja kehitetään toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Telatek haluaa olla haluttu työnantaja. Tehtävässä sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Lisätietoja tehtävästä antaa Telatek Oy, Jari Kinnunen puh. 050-3229814

Rekrytointia hoitaa yhteistyössä Barona. Rekrytointiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä Baronalta Ma -Pe klo 9-15 - Anna-Maija Räisänen, puh. 050-5532150 tai Jani Haapaniemi puh. 050-5059211.

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmämme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana!

Katsothan myös Telatekin muut avoimet työpaikat!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Telatek Service Oy
Telatek Service Oy

Telatek -yhtiöt on perustettu 1977 Raahessa. Alkutaipaleestaan asti yritys on hyödyntänyt edistyksellisiä tekniikoita teollisuuden kunnossapidossa ja raskaassa konepajavalmistuksessa. Telatek Service on kunnossapidon, asennuksen ja On-Site-koneistuksen erikoisosaaja, joka toimii Porvoosta, Naantalista, Nokialta, Raahesta ja Kittilästä käsin. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta.