Koneistajia Alteamsille Laihialle

Koneistajia Alteamsille Laihialle

Sijainti
Laihia, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Etsimme Alteamsin valimolle Laihialle koneistajia.

Työtehtävät sisältävät koneistustehtäviä sekä kappaleenvaihtoa. Myös muita metallialan tehtäviä kuuluu työnkuvaan. Edellytämme aiempaa vastaavaa työkokemusta teollisuudesta tai alan koulutusta. Myös harrastuneisuus tekniikkaa kohtaan on etu tehtävää haettaessa.

Tärkeintä tehtävässä on positiivinen asenne ja aito halu kehittää itseään alan työntekijänä. Toivomme että olet työntekijänä oma-aloitteinen, ahkera ja joustava. Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Alteamsin palkkalistoille.

Työhön valitulle henkilölle järjestetään kattava perehdytys työtehtäviin. Edellytämme valmiutta vuorotöihin.

Rekrytointia hoitaa Barona ja valitut henkilöt työllistyvät työsuhteeseen Barona Teollisuus Oy:lle. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 arkisin klo 8-16.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Alteams Finland Oy
Alteams Finland Oy

Alteams Group on globaalisti toimiva suomalainen alumiinivalimokonserni. Liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa euroa ja työllistämme yhteensä noin 1700 henkilöä. Suomessa henkilöstöä on noin 150. Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Laihialla ja Lopella. Alteams Oy on osa Kuusakoski Groupia.

Tutustu yritykseen