Koneoperaattoriksi Pa-Hulle!

Koneoperaattoriksi Pa-Hulle!

Sijainti
Kirkkonummi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.5.2024

Haemme asiakasyrityksellemme pitkäaikaista työntekijää sivuliimauskoneen operaattoriksi arkisin tehtävään 2-vuorotyöhön.

Työssäsi sivuliimauskoneoperaattorina vastaat koneen valmisteluista ja asennuksista, laadun valvonnasta, koneen käytöstä ja valvonnasta, sekä huollosta ja ylläpidosta. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa 40 tuntia viikossa.

Työstä suoriutuaksesi omaat seuraavia ominaisuuksia:

  • Suomen kielen osaaminen
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Ymmärrystä tai kokemusta tehdas- tai tuotantotyöstä
  • Motivoitunut ja reipas asenne työtä kohtaan
  • Ymmärrys työturvallisuuden tärkeydestä
  • Halu sitoutua yritykseen

Tehtävään perehdytetään, mutta ymmärrys tuotantokoneiden käytöstä ja ylläpidosta katsotaan eduksi. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Annika Vihavainen, annika.vihavainen@barona.fi. Huomioithan kuitenkin, ettemme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
PA-HU OY
PA-HU OY

Pa-Hu Oy on asiantunteva suomalainen kumppani, johon voit luottaa kaikissa pakkaustarpeissasi. Palvelumme on yhtä yksilöllistä kuin pakkauksemme. Meillä kestävimmät ja parhaat ratkaisut syntyvät yhdessä keskustellen. Tarjoamme monipuolista apua pakkausprosessisi jokaiseen vaiheeseen. Suunnittelemme pakkauksesi alusta loppuun, tarjoamme konsultointia eri osa-alueilla sekä varmistamme toimivan kuljetuksen ja varastoinnin. Kehitämme innovatiivisia pakkausratkaisuja yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, ja voit kääntyä puoleemme haastavissakin tilanteissa.