Koulu- ja päiväkotisiivooja Tampereelle

Koulu- ja päiväkotisiivooja Tampereelle

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Haemme siivoojia Tampereen alueelle päiväpainotteiseen työhön. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimme Baronalle siivoojia työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Etsimme sekä alan ammattilaisia että uusia lupauksia - työssä ratkaisee reipas asenne ja työhön tarttuva ote!

Työ keskittyy pääosin koulu- ja päiväkotiympäristöihin. Työ on aamu- ja arkipainotteista ylläpitosiivousta, mutta välillä on myös iltasiivouskeikkaa. Etuna on aikaisempi kokemus siivoustehtävistä tai alan koulutus, mutta voimme myös kouluttaa sinut tehtävään. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Pystyt sujuvasti sopimaan vuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin. Mahdollisuus on myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin, esimerkiksi syyslukukaudelle. Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kätesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Liitä hakemukseesi alan työ- ja opintotodistukset. Jos sinulta löytyy hygienipassi tai työturvallisuuskortti, voit lisätä myös ne. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa