Koulu- ja päiväkotisiivooja Tampereelle

Koulu- ja päiväkotisiivooja Tampereelle

Sijainti
Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
1.10.2023

Haemme siivoojia Tampereen alueelle aamu- ja arkipäiväpainotteiseen työhön. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimme Baronalle siivoojia työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Etsimme sekä alan ammattilaisia että uusia lupauksia - työssä ratkaisee reipas asenne ja työhön tarttuva ote!

Työ keskittyy pääosin koulu- ja päiväkotiympäristöihin. Työ on aamu- ja arkipainotteista ylläpitosiivousta. Eduksi on hakijan aikaisempi kokemus siivoustehtävistä tai alan koulutus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Jos olet opiskelija, pystythän työskentelmään satunnaisesti aamuisin. Saat sujuvasti sovittua työvuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin. Mahdollisuus on myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin aina yhteen kohteeseen. Tarjoamme AVAIN-työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemusvuodet huomioiden.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kättesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Liitä hakemukseesi alan työ- ja opintotodistukset. Jos sinulta löytyy hygienipassi tai työturvallisuuskortti, voit lisätä myös ne. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointitiimi
Baronan rekrytointitiimi