Koulu- ja päiväkotisiivooja Tampereelle
3 päivää sitten

Koulu- ja päiväkotisiivooja Tampereelle

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Haemme siivoojia Tampereen alueelle aamu- ja arkipäiväpainotteiseen työhön. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimme Baronalle siivoojia työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Etsimme sekä alan ammattilaisia että uusia lupauksia - työssä ratkaisee reipas asenne ja työhön tarttuva ote!

Työ keskittyy pääosin koulu- ja päiväkotiympäristöihin. Työ on aamu- ja arkipainotteista ylläpitosiivousta. Etuna on aikaisempi kokemus siivoustehtävistä tai alan koulutus, mutta voimme myös kouluttaa sinut tehtävään. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Jos olet opiskelija, pystythän työskentelmään satunnaisesti aamuisin. Saat sujuvasti sovittua työvuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin. Mahdollisuus on myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin, esimerkiksi kevätlukukaudelle. Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kätesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Liitä hakemukseesi alan työ- ja opintotodistukset. Jos sinulta löytyy hygienipassi tai työturvallisuuskortti, voit lisätä myös ne. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa