Koulusiivooja Vesilahteen
3 päivää sitten

Koulusiivooja Vesilahteen

Sijainti
Vesilahti, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Haemme siivoojia Vesilahden eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Etsimme siivoojia työskenelemään asiakasyrityksemmämme Vesilahden kunnalla. Työtä on koulu- ja päiväkotikohteissa, työtehtäviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät. Aikaisempi kokemus siivouksesta tai alan koulutus on etuna tässä tehtävässä, mutta tarvittaessa voimme kouluttaa sinut tehtävään. Tärkeintä on reipas asenne oppia uutta!

Työaikaan pystyt vaikuttamaan itse. Me tarjoamme keikkatyötä, joka mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Pääpaino työvuoroissa on arkisin ja aamu- ja päivävuoroissa. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Palkkaus on KV-tessin mukainen ja kokemusvuodet huomioidaan.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa