Kuivaamonhoitaja (myös oppisopimus), Pölkky Oy

Kuivaamonhoitaja (myös oppisopimus), Pölkky Oy

Sijainti
Kuusamo, Posio, Kemijärvi, Pudasjärvi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Haluatko työskennellä puuteollisuuden parissa vakavaraisessa perheyrityksessä osana meidän ammattitaitoista ja iloista työyhteisöä? Tässä sinulle mahdollisuus napata VAKITUINEN työpaikka.

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky-konsernin sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaan puuraaka-ainealueen keskellä Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa.

Nyt haemme Pölkky Oy:n Kuusamon tehtaalle kuivaamonhoitajia. Voit olla joko valmis ammattilainen tai voimme tarjota myös mahdollisuuden kouluttautua ammattiin oppisopimuskoulutuksella, jolloin opintoja suoritetaan työn ohessa ja työssä oppien, jolloin sinulle myös maksetaan palkkaa.

Työtehtävässä vastaat kuivaamon toiminnasta. Tehtävä edellyttää tietoteknistä osaamista sekä sisältää erilaisia valvonta-, huolto ja pieni muotoisia korjaustöitä. Olet meille erittäin tärkeässä roolissa ratkomassa haasteita ja varmistamassa turvallisen, sujuvan ja laatuvaatimusten mukaisen prosessin.

Jos olet reipas, luotettava, kiinnostunut alasta ja valmis vuorotyöhön niin voisit olla meidän uusi työkaveri!

Toivomme sinulta

  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta
  • Kiinnostusta alaan sekä halua oppia uusia työtehtäviä
  • Vähintään 18 vuoden ikää sekä valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Sähköalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä

Tarjoamme sinulle

  • Kokoaikaisen työsuhteen meidän mukavassa työyhteisössä
  • Osaavien työkavereiden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään
  • Mahdollisuuden määräajan loputtua VAKITUISEEN työsuhteeseen Pölkky Oy:n kanssa.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävään pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Lasse Limma, 050 917 8430 tai lasse.limma@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pölkky Oy
Pölkky Oy

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkyllä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Pölkyn sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaalla puuraaka-ainealueella Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa meillä on painekyllästyslaitos. Liikevaihtomme on noin 200 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtiössä työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen ovat saman toimijan hallussa.

Tutustu yritykseen