Kuljettaja Kotipizza Riihimäki

Kuljettaja Kotipizza Riihimäki

Sijainti
Riihimäki, Hämeenlinna, Janakkala, Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Sykkiikö sydämesi autolla ajamiselle ja asiakaspalvelulle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan. Haemmekin nyt iloista ja oma-aloitteista KULJETTAJAA Riihimäen Kotipizzaan. Tärkeintä on positiivinen asenne ja auton ajotaito - työt opetetaan paikan päällä. Työtehtävät on pääsääntöisesti pizzojen kotiinkuljetuksia, mutta myös vaihtelevasti asiakaspalvelutyötä.

Töitä on tarjolla nopeallakin aloituksella ja vuoroja on viikon jokaiselle päivälle, tuntimäärät ovat sovittavissa. Toivomme sinun sitoutuvan tekemään vuoroja mahdollisimman pitkään.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomenkielen taitoa, ajokorttia sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti ja huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kotipizza Oy
Kotipizza Oy

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !