Kunnossapidon työnjohtaja

Kunnossapidon työnjohtaja

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.2.2024

Haemme Tamro Oyj:n Tampereen logistiikkakeskuksen kunnossapitoon työnjohtajaa viiden hengen kunnossapitotiimin esihenkilöksi vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytoinnin hoitaa Barona, mutta vakituinen työsuhde solmitaan suoraan Tamron kirjoille

Tehtävässä vastaat tuotanto- ja kiinteistölaitteiston kunnossapitoon liittyvien mekaanisen-, sähkö-, automaatio-, instrumentointitehtävien organisoinnista ja kehityksestä. Toimit Tamron Tampereen toimipisteen sähkötöidenjohtajana.

Esihenkilönä vastaat logistiikkakeskuksen kunnossapitotöiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä tiimin, teknisen päällikön sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtäviin kuuluu omien resurssien, ulkopuolisten alihankkijoiden, materiaalien ja varaosien suunnittelu laitteiden huoltoihin ja korjauksiin. Varmistat, että työn suorittajilla on käytettävissään työhön tarvittavat työkalut ja dokumentaatio sekä huolehdit, että työt tulevat asianmukaisesti raportoitua ja dokumentoitua. Pidät huolen kunnossapitomenetelmien ja oman työryhmän ammattitaidon ylläpidosta ja kehittämisestä sekä varmistat työtehtävien turvallisen toteutuksen.

Toimit kunnossapidon asentajien apuna hankalissa ongelmanratkaisutehtävissä teknisenä asiantuntijana ja tarvittaessa osallistut itsekin kunnossapidon työhön yhdessä tiimisi kanssa. Tiimisi työskentelee kahdessa vuorossa ja työnjohtaja on myös aika-ajoin iltavuorossa tiiminsä tukena.

Odotamme sinulta hyviä esihenkilö- ja yhteistyötaitoja, kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, kiinteistötekniikasta ja työnsuunnittelusta, sekä kunnossapitojärjestelmien, kuten Vitec Alma, tuntemusta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai vastaavaa työkokemusta, S2-lupia, sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Sitoudut työhön ja omaat hyvän asenteen työtä kohtaan, sekä pidät työturvallisuutta ensisijaisen tärkeänä. Eduksi katsomme Lean-osaamisen sekä konedirektiivien ja turvallisuuden lainsäädännön tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kunnossapidon parissa yrityksessä, jolla on tärkeä rooli suomalaisessa hyvinvoinnin edistämisessä. Tehtävässä on mahdollisuus myös toiminnan kehittämiseen yhdessä sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Tamrossa töitä tehdään tarmolla, taidolla ja sydämellä.

Kattavan perehdytyksen lisäksi meiltä löytyy myös ison talon henkilöstöetuudet, kuten laaja työterveyshuolto täydennettynä erikoislääkäritasoisella työkykyvakuutuksella sekä hyvinvointia tukeva ePassi -etuus.

Teetämme osana tämän tehtävän rekrytointiprosessia valitulle henkilölle suppean henkilöturvallisuusselvityksen sekä huumetestauksen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö
Tamro Oyj Tampere
Tamro Oyj Tampere

Tamron tehtävänä on toimittaa terveyttä. Lähes 60 % Suomessa tarvittavista lääkkeistä kulkee kauttamme sairaaloihin, apteekkeihin ja vähittäiskauppoihin. Lääke- ja terveystuotejakelun lisäksi tarjoamme datapohjaisia palveluja, myynnin ja markkinoinnin palveluja sekä kotihoidon digitaalisia hoivaratkaisuja. Lääkehuoltoa ja suomalaista hyvinvointia olemme kehittäneet osana terveydenhuollon verkostoa vuodesta 1895 lähtien. Tamro Oyj:n liikevaihto on 1,6 miljardia euroa, ja meillä työskentelee 470 ammattilaista. Tytär- ja yhteisyrityksiämme ovat Medaffcon Oy ja Pharmac Finland Oy. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tutustu yritykseen