Kunnossapitoasentaja liikkuvaan työhön

Kunnossapitoasentaja liikkuvaan työhön

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
17.5.2022

Etsimme asiakkaallemme E.M Leinolle rekrytointitoimeksiantona vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajaa liikkuvaan asennus- ja huoltotyöhön. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Uudenmaan alueella, mutta ajoittain töitä tehdään myös muualla Suomessa.

Kunnossapitoasentajana vastaat osaltasi E.M Leinon asiakkaiden toimipisteillä suoritettavista asennus- ja huoltotöistä. Tuoteperhe sisältää mm. erilaisia paloturvatuotteita, pumppuja sekä muita teknisesti vaativia tuotantolaitteita pääosin teollisuus- ja liikekiinteistöissä. Työnkuvaa räätälöidään vastaamaan osaamistasi. Työnkuva voi sisältää esimerkiksi mekaniikka, sähkö- tai automaatiotöitä ja tyypillisiä työtehtäviä ovat mm. uusasennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot, viankorjaukset sekä teknisen etätuen antaminen. Halutessasi voit osallistua myös laitetoimitusten myyntiin, dokumentointiin ja koulutukseen.

Toivomme hakijalta

  • Aikaisempaa kokemusta asennus-, huolto- tai kunnossapitotöistä useamman vuoden ajalta
  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone-, sähkö- tai automaatiotekniikka)
  • Hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • Valmiutta matkatyöhön
  • Mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn valtakunnallisesti merkittävissä asiakasprojekteissa, jossa työtehtävät ja työkohteet vaihtuvat tiuhaan, etkä taatusti joudu tympääntymään jatkuvasti toistuviin rutiineihin. Työnkuva räätälöidään vastaamaan valitun henkilön osaamista ja toiveita sekä tukemaan uusien taitojen oppimista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat. Näiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen, jossa tuemme ammatillista kehittymistäsi haluamaasi suuntaan.

Kiinnostuitko paikasta? Jätähän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla rekrytointia hoitaa Atte Murto-Koivisto, p. 044 347 0316, sähköposti: atte.murto-koivisto@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
E.M. Leino Oy
E.M. Leino Oy

E.M. LEINO Oy on vuonna 1945 perustettu teknisen kaupan yritys. Valikoimiimme kuuluvat teknisesti korkealuokkaiset laiteratkaisut erityisesti rakenteellisen paloturvallisuuden, prosessiteollisuuden sekä teollisen merkkauksen aloilla. Edustamme Suomessa monia kansainvälisesti arvostettuja valmistajia. Ydinosaamistamme ovat laitetoimituksiin liittyvä tarvemäärittely, järjestelmäsuunnittelu, projektinhallinta, asennus, käyttöönoton koulutus, dokumentaatio, käyttötarvike- ja varaosatoimitukset sekä vuosihuollot.