Kunnossapitoasentaja (sähkö)

Kunnossapitoasentaja (sähkö)

Sijainti
Tampere, Ylöjärvi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Haemme asiakasyrityksellemme sähkötaustaista kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Työtehtävät ovat monipuolisia kunnossapitotöitä.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä työskentelet sähköasennusten sekä viankorjausten parissa. Huolehdit järjestelmien tehokkaasta käytettävyydestä asennusten ja ennakoivan kunnossapidon muodossa ja häiriötilanteissa teet puolestaan vianetsintää sekä korjaustöitä.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa sähkötekniikan puolen koulutusta sekä kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä. Kerrothan osaamisestasi hakemuksessasi tarkemmin.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet aidosti kiinnostunut työsi jäljestä ja halukas myös kehittämään ammattitaitoasi edelleen. Ymmärrät työssäsi erityisesti laadukkaan ennakoivan kunnossapidon merkityksen ja pärjäät myös asiakaskohtaamisissa.

Haussa tehtävään on pitkäaikainen henkilö, toiveissa onkin, että kasvat vuosien saatossa tehtäväsi rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja saat jouhevan aloituksen uudessa tehtävässä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään pikaisesti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa