Kunnossapitoasentaja Sandvikille Turkuun!

Kunnossapitoasentaja Sandvikille Turkuun!

Sijainti
Turku, Raisio, Naantali, Kaarina
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Haemme nyt tuotanto-organisaatioomme joko jo kokemusta kerännyttä tai työuransa aloittelevaa kunnossapitoasentajaa!

Työtehtävänä on tuotannon erilaiset kunnossapidon työtehtävät, kuten pienkoneiden korjaus- ja huoltotyöt. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja työsuhde kestää aluksi vuoden 2022 loppuun asti, mutta sinulla on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Odotamme sinulta löytyvän ainakin jo hieman aiempaa kokemusta erilaisista mekaanisista huolto-/asennustöistä. Työssä menestymiseen vaaditaan myös reipasta asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä laadukkaiden tuotteiden parissa turvallisissa, siisteissä ja moderneissa työskentelyolosuhteissa. Saat koulutusta työn ohessa ja tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö. Palkkaus määrittyy aiemman osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä p. 0504003817, arkisin klo 9-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sandvik Mining and Construction Oy Turku
Sandvik Mining and Construction Oy Turku

Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.