Kunnossapitoasentaja teollisuuteen

Kunnossapitoasentaja teollisuuteen

Sijainti
Jyväskylä, Äänekoski, Laukaa
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2023

Hei sinä kunnossapidon ammattilainen tai alan töihin haluava aloitteleva tekijä. Kaipaatko uusia haasteita työrintamalla? Mikäli vastasit kyllä, jatka rohkeasti lukemista ja tee seuraava liike urallasi!

Meillä on useita teollisuuden työpaikkoja, joihin etsimme tekijöitä mekaanisen kunnossapidon kuin myös sähköpuolen töihin. Tarjolla on töitä niin paikallisempiin kuin liikkuviin tehtäviin sekä myös komennuksille. Töitä tehdään paikasta riippuen vaihtelevilla vuoromalleilla päivätöistä aina kolmivuoroon. Tehtävät puolestaan vaihtelevat teollisuuden tuotantoprosessien huollosta ja kunnossapidosta aina muun muassa raidekalustoon liittyviin asennustöihin, ja työsuhteen kestot taas määräaikaisuuksista vakituisiin, niin Baronan kuin asiakkaidemme kirjoilla.

Se mihin tehtäviin juuri sinua ryhdytään viemään, riippuu pitkälti omasta halukkuudestasi. Muistathan siis hakiessasi kertoa millaiset tehtävät ja työvuoromalli juuri sinua kiinnostavat.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
  • toistaiseksi voimassa olevan tai määräaikaisen työsuhteen ja halutessasi tukea urasuunnitteluun
  • osaavan henkilökunnan, joka tukee ja kouluttaa sinua tarpeesi mukaan
  • kannustavan ilmapiirin.

Yhden työsuhteen tuijottamisen sijaan pyrimme tukemaan sinua urasi rakentamisessa toivomallasi kunnossapidon polulla. Meillä on kyseisen polun alku valmiina ehkä juuri sinulle!

Mitä toivomme sinulta?

  • Alalle soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta
  • työteliästä ja motivoitunutta työskentelyotetta
  • halua kehittää omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko? Hae jo tänään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin askarruttamaan? Otathan rohkeasti yhteyttä meihin ja jätät yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. .

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa