Kunnossapitoasentaja

Kunnossapitoasentaja

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
1.10.2023

Etsimme nyt asiakkaallemme kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen hienomekaniikan ja teollisten ompelukoneiden kunnossapitoasentajaa.

Kunnossapitoasentajana vastaat asiakkaan tuotantotiloissa olevien koneiden ja laitteiden ennakoivasta huollosta ja kunnossapidosta sekä korjauksista.

Valittavalta henkilöltä odotamme kiinnostusta erilaisia teknisiä koneita ja laitteita kohtaan. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja osaat toimia itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan annettujen ohjeiden sekä aikataulujen puitteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä löytää ratkaisuja erilaisissa teknisissä ongelmatilanteissa. Toivomme valittavilta henkilöiltä aitoa halua tehdä työ laadukkaasti, sekä tarttua tehtäviin pelottomasti. Tehtävässä menestyminen vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta.

Arvostamme alalle soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Parhaiten onnistut työssäsi, jos olet taustaltasi sähköasentaja mutta kaikki tekninen osaaminen, työkokemus ja harrastusten kautta kertyneet taidot huomioidaan. Voit olla urallasi vasta aloitteleva asentaja ja olet valmis tarttumaan haasteeseen. Tässäkin työssä oikeanlainen asenne on ratkaisevassa roolissa.

Tarjoamme työpaikan, jossa on mahdollista kehittää jo olemassa olevia taitojasi ja oppia alan monipuoliseksi ammattilaiseksi. Tarjoamme myös hyvän ja kannustavan työilmapiirin, säännöllisen päivätyön (ma-pe 7.00-15.30) ja asiaankuuluvat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti kun mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan aluepäällikkö Tapani Pura, 050 506 5280 tai tapani.pura@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa