Kunnossapitoasentaja

Kunnossapitoasentaja

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.11.2022

Etsimme asiakkaallemme useita kunnossapitoalan ammattilaisia ruoantuotantolaitoksen kunnossapito- ja huoltotehtäviin Vantaalle. Kyseessä pitkäaikainen, sekä arkisin porrastetussa päivävuorossa suoritettava työ.

Tehtävänkuvaus

Kunnossapitoasentajan työtehtäviin kuuluu monipuolisia tuotantolaitteiden kunnossapitotehtäviä sekä satunnaisia kiinteistönhuoltotöitä. Työssäsi pääset hyödyntämään, kartuttamaan ja haastamaan osaamistasi laajasti erilaisten ruoantuotantolaitoksen laitekannan huoltojen, vianmääritysten, korjausten ja asennusten parissa (mekaaninen, sähkö ja automaatio).

Mitä odotamme sinulta?

Hakijoilta odotamme sähköalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta teollisuuden huolto-, kunnossapito- tai asennustöistä. Mekaaninen kunnossapito-osaaminen toimii haussa vahvasti etuna. Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeaa työmotivaatiota sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Olethan ihmisenä ongelmanratkaisu- ja yhteistyökykyinen henkilö, jolta löytyy sopivasti joustavuutta ja positiivista asennetta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi pitkäaikaisen työsuhteen mielenkiintoisessa ja haastavassa työympäristössä. Tehtävässä suoriutumiseksi saat alussa kattavan perehdytyksen, sekä jatkuvan tuen ammattitaitoisilta ja kannustavilta työkavereilta. Tehtävä sopii mainiosti henkilölle, joka nauttii monipuolisista ja haastavista tehtävistä rennossa ja kannustavassa yhteisössä. Työsuhde tehtävässä on toistaiseksi voimassa oleva.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia pikaisesti ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Markus Korpela/Barona Teollisuus Oy, numerosta 0504648493, arkisin klo 9–15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa