Kunnossapitoasentaja

Kunnossapitoasentaja

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.2.2023

Etsimme osaavaa kunnossapitoasentajaa Tampereen alueen teollisuuden kunnossapitotehtäviin.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä työskentelet sähkö- ja mekaanisten asennusten sekä viankorjausten parissa. Huolehdit järjestelmien tehokkaasta käytettävyydestä asennusten ja ennakoivan kunnossapidon muodossa ja häiriötilanteissa teet puolestaan vianetsintää sekä korjaustöitä. Sinulla on myös mahdollisuus päästä projektiluonteisiin töihin ympäri Suomen.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa sähkötekniikan puolen koulutusta sekä kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä. Kerrothan osaamisestasi hakemuksessasi tarkemmin. Eduksi katsotaan tuntemus taajuusmuuttajista ja kokemus teollisuusnostureista ja niiden kunnossapidosta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet aidosti kiinnostunut työsi jäljestä ja halukas myös kehittämään ammattitaitoasi edelleen. Ymmärrät työssäsi erityisesti laadukkaan ennakoivan kunnossapidon merkityksen ja pärjäät myös asiakaskohtaamisissa.

Haussa tehtävään on pitkäaikainen henkilö, toiveissa onkin, että kasvat vuosien saatossa tehtäväsi rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään pikaisesti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa