Kunnossapitoinsinööri

Kunnossapitoinsinööri

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.6.2023

Haemme Helsinkiin arvostetulle yhteistyökumppanillemme Pauligille kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Vuosaaressa asiakkaamme tehtaalla.

Kunnossapitoinsinöörinä vastaat paahtimon tuotantolaitteiston kunnossapito-ohjelman ylläpidosta ja sen kehittämisestä. Huolehdit kunnossapidon toimintatapojen jatkuvasta parantamisesta ja edustat kunnossapitoa tuotannon vastaavissa kehityshankkeissa. Pidät osaltasi huolen teknisen dokumentaation korkeasta tasosta ja varmistat varaosien hallinnan laadukkuuden. Tehtävä tarjoaa sinulle vapauden kehittää kunnossapito-ohjelmaa ja toimintatapoja oman näkemyksesi ja kokemuksesi mukaan yhdessä muun kunnossapito-organisaation kanssa. Tuotannon konekanta koostuu niin vanhoista kuin uusista tuotantolaitteista. Työssä raportoit suoraan Nikolai Raidalle, Head of Engineering and After Sales.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. insinööri tai vastaavaa
 • kokemusta vastaavista tehtävistä
 • analyyttistä, sitkeää ja osallistavaa toimintatapaa
 • oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta toiminnankehittämiseen
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • eduksi katsomme Lean- / 5S-tuntemuksen sekä yleisen automaatiotuntemuksen.

Miksi Pauligille kunnossapitoinsinööriksi?

 • saat tehtävässä aidosti vapautta toimia, kokeilla rajoja ja uusia toimintatapoja
 • hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit
 • hyvä perehdytys ja laaja tuki tehtävän ja toimintakentän haltuun ottamiseksi
 • viihdyt ympäristössä, jossa sinulle annetaan tavoitteet ja sinuun luotetaan
 • tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan lisäksi myös todella kattavat henkilöstöedut.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Teollisuudesta Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi tai puhelimitse 043 824 4449 torstaina 1.6 ja 8.6 klo 14-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ari Kumlander
Ari Kumlander
Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Teollisuudesta Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi tai puhelimitse 043 824 4449 torstaina 1.6 ja 8.6 klo 14-15.043 824 4449ari.kumlander@barona.fi
Paulig
Paulig

Paulig on perheomisteinen elintarvikeyritys, joka rakentaa uutta ja vastuullista ruokakulttuuria – sekä ihmisille että maapallolle. Pauligilta saa kaikkea maistuvaa: kahvia ja kylmiä juomia, Tex Mex- ja snacks -tuotteita, mausteita sekä kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Yrityksen brändejä ovat Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco ja Zanuy. Vuonna 2022 Pauligin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa ja konsernin palveluksessa on 2 300 työntekijää 13 eri maassa. He kaikki panostavat lupaukseen ”For a life full of flavour”. www.pauliggroup.com