Töihin Kuntarahoitukseen

Töihin Kuntarahoitukseen

Haluaisitko kehittää hyvinvointiyhteiskuntaa innostavassa porukassa? Tutustu Kuntarahoitukseen työnantajana ja liity mukaan huomisen tekijöihin! 🌏

Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista rahoitusalan yrityksistä ja työllämme turvaamme suomalaisen yhteiskunnan toimintakykyä, kehitysmahdollisuuksia ja huoltovarmuutta. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä globaalissa työympäristössä osana asiantuntevaa ja innostavaa tiimiä. Innostavimmat Työpaikat 2023 -tunnustus kertoo sitoutumisestamme henkilöstömme hyvinvointiin ja menestykseen.

Suomen Innostavimmat Työpaikat 2023-tunnustus.

Kuntarahoitus – avoimet työpaikat

Etsimme joukkoomme asiakaslähtöisiä, uusiutumiskykyisiä ja yhteistyöhaluisia osaajia, jotka ovat innostuneita antamaan oman panoksensa Kuntarahoituksen yhteiskunnallisen tehtävän edistämiseen. 

6 syytä hakea meille:

Kulttuuri

Yhdistämme sopivasti vastuuta ja vapautta. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja avoimuus.

Finanssialan joustavin etätyökäytäntö

Joustava etätyökäytäntö tarjoaa tasapainoa kuntarahoituslaisten työ- ja arkielämään. Kaikille työntekijöillemme tarjoamme myös monipuoliset työtehtävät sekä erinomaisia koulutuksia, jotka edistävät ammatillista kehittymistäsi.

Kansainvälisyys

Asiakaskuntamme on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme Suomen ainoa rahoituslaitos, joka on keskittynyt rahoittamaan muun muassa kuntasektoria ja yleishyödyllistä asuntotuotantoa.

Modernit toimitilat

Toimitilamme sijaitsevat aivan Helsingin ytimessä Kampin Graniittitalossa.

Hyvä työilmapiiri

Työilmapiirimme on rento ja työntekijämme viihtyvät meillä. Kuntarahoituslaisen keskimääräinen työsuhteen kesto on 7 vuotta. Motivoituneessa työporukassamme autetaan toisia ja ratkotaan ongelmia yhdessä.

Vastuullisuus

Olemme vastuullinen työnantaja, ja meillä pääset vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan. Me varmistamme palkkatasa-arvon kaikissa tehtävissämme: työntekijän iällä, sukupuolella tai muilla ulkoisilla tekijöillä ei ole merkitystä palkkauksessa.

Henrin uratarina

Kiinnostaako työpaikka, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä? IT Service Manager Henri kertoo, miksi on juuri Kuntarahoituksessa töissä. Katso videolta Henrin kokemukset!

Tutustu ja inspiroidu

Kuntarahoitus
KuntarahoitusKuntarahoitus on suomalainen luottolaitos, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja kunta- ja hyvinvointisektorille sekä valtion tukemaan asuntotuotantoon. Olemme Suomen suurimpiin kuuluva luottolaitos, jonka omistajia ovat kunnat, Keva ja Suomen valtio. Konsernin tase on lähes 48 miljardia euroa. Työmme vaikutukset näkyvät suomalaisten elämässä päivittäin ja olemme sitoutuneita tukemaan asiakkaitamme toimintakyvyn ja elinvoiman kehittämisessä nykyhetkessä ja tulevaisuudessa. Tarjoamme rahoitus- ja talouden neuvonantopalveluita sekä rahoitamme ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia kohteita, kuten kouluja, päiväkoteja, julkista liikennettä, sairaaloita, terveyskeskuksia ja kohtuuhintaista asumista. Varainhankintamme tapahtuu kansainvälisiltä pääomamarkkinoilta, ja sen takaa Kuntien takauskeskus.