Töihin Kuntarahoitukseen

Töihin Kuntarahoitukseen

Haluaisitko kehittää hyvinvointiyhteiskuntaa innostavassa porukassa? Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, jotka antavat mahdollisuuden kehittymiseen ja vastuulliseen rooliin. Toimimme globaalissa ympäristössä, joten useat työtehtävämme antavat mahdollisuuden kansainväliseen yhteistyöhön.

Kuntarahoituksen avoimet työpaikat

Etsimme joukkoomme asiakaslähtöisiä, uusiutumiskykyisiä ja yhteistyöhaluisia osaajia, jotka ovat innostuneita antamaan oman panoksensa Kuntarahoituksen yhteiskunnallisen tehtävän edistämiseen. 

Kuntarahoitus on suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja yrityksen toimintaympäristö on globaali. Samalla Kuntarahoitus on ainoa suomalainen rahoituslaitos, joka on keskittynyt rahoittamaan kuntasektoria ja yleishyödyllistä asuntotuotantoa. Hyvinvointiyhteiskunnan kehittäminen onkin Kuntarahoituksen olemassaolon lähtökohta.

Miksi töihin Kuntarahoitukseen?

Kansainvälisyys

Asiakaskuntamme on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme Suomen ainoa rahoituslaitos, joka on keskittynyt rahoittamaan muun muassa kuntasektoria ja yleishyödyllistä asuntotuotantoa.

Vastuullisuus

Olemme vastuullinen työnantaja, ja meillä pääset vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan.

Modernit toimitilat

Toimitilamme sijaitsevat aivan Helsingin ytimessä Kampin Graniittitalossa.

Hyvä työilmapiiri

Työilmapiirimme on rento ja työntekijämme viihtyvät meillä. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet uralla kehittymiseen koulutuksen avulla.

Mainiot kollegat

Motivoituneessa työporukassamme autetaan toisia ja ratkotaan ongelmia yhdessä.

Kulttuuri

Yhdistämme sopivasti vastuuta ja vapautta. Arvojamme ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus ja avoimuus.

Henrin uratarina

Kiinnostaako työpaikka, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä? IT Service Manager Henri kertoo, miksi on juuri Kuntarahoituksessa töissä. Katso videolta Henrin kokemukset!

Tutustu ja inspiroidu

Kuntarahoitus
KuntarahoitusKuntarahoitus turvaa suomalaisen yhteiskunnan toimintakykyä, kehitysmahdollisuuksia ja huoltovarmuutta. Tehtävämme on varmistaa kunta- ja hyvinvointisektorin sekä valtion tukeman asuntotuotannon edullinen rahoitus kaikissa markkinaolosuhteissa ja yhteiskunnallisissa tilanteissa – myös poikkeusaikoina.  Tarjoamme monipuolisia rahoitus- ja talouden neuvonantopalveluita kunta- ja hyvinvointisektorille sekä valtion tukemaan asuntotuotantoon. Rahoitamme ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia kohteita, kuten kouluja ja päiväkoteja, julkista liikennettä, sairaaloita ja terveyskeskuksia sekä kohtuuhintaista asumista.   Rahoituksen asiakkaidemme tarpeisiin hankimme kansainvälisiltä pääomamarkkinoilta, joilla olemme aktiivinen joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskija. Varainhankintamme takaa Kuntien takauskeskus.   Kuntarahoitus on Suomen suurimpiin kuuluva luottolaitos, jonka keskeisiin omistajiin kuuluvat kunnat, Keva ja Suomen valtio. Konsernin tase on lähes 48 miljardia euroa.  Työmme vaikutukset näkyvät suomalaisten elämässä päivittäin. Yhteiskunnallinen tehtävämme yhdistää meitä kuntarahoituslaisia. Olemme sitoutuneita tukemaan asiakkaitamme toimintakyvyn ja elinvoiman kehittämisessä nyt ja tulevaisuudessa.Tutustu Kuntarahoitukseen