Töihin Kuntarahoitukseen

Töihin Kuntarahoitukseen

Haluaisitko kehittää hyvinvointiyhteiskuntaa innostavassa porukassa? Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, jotka antavat mahdollisuuden kehittymiseen ja vastuulliseen rooliin. Toimimme globaalissa ympäristössä, joten useat työtehtävämme antavat mahdollisuuden kansainväliseen yhteistyöhön.

Kuntarahoituksen avoimet työpaikat

Etsimme joukkoomme asiakaslähtöisiä, uusiutumiskykyisiä ja yhteistyöhaluisia osaajia, jotka ovat innostuneita antamaan oman panoksensa Kuntarahoituksen yhteiskunnallisen tehtävän edistämiseen. 

Kuntarahoitus on suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja yrityksen toimintaympäristö on globaali. Samalla Kuntarahoitus on ainoa suomalainen rahoituslaitos, joka on keskittynyt rahoittamaan kuntasektoria ja yleishyödyllistä asuntotuotantoa. Hyvinvointiyhteiskunnan kehittäminen onkin Kuntarahoituksen olemassaolon lähtökohta.

Miksi töihin Kuntarahoitukseen?

Kansainvälisyys

Asiakaskuntamme on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme Suomen ainoa rahoituslaitos, joka on keskittynyt rahoittamaan muun muassa kuntasektoria ja yleishyödyllistä asuntotuotantoa.

Vastuullisuus

Olemme vastuullinen työnantaja, ja meillä pääset vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan.

Modernit toimitilat

Toimitilamme sijaitsevat aivan Helsingin ytimessä Kampin Graniittitalossa.

Hyvä työilmapiiri

Työilmapiirimme on rento ja työntekijämme viihtyvät meillä. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet uralla kehittymiseen koulutuksen avulla.

Mainiot kollegat

Motivoituneessa työporukassamme autetaan toisia ja ratkotaan ongelmia yhdessä.

Kulttuuri

Yhdistämme sopivasti vastuuta ja vapautta. Arvojamme ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus ja avoimuus.

Kiinnostaako työpaikka, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä? IT Service Manager Henri kertoo, miksi on juuri Kuntarahoituksessa töissä.

Katso videolta Henrin kokemukset!

Tutustu ja inspiroidu

Kuntarahoitus
KuntarahoitusKuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla. Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään. Toimitilamme sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.Tutustu Kuntarahoitukseen