Kuorma-autonkuljettaja kalustejakeluun

Kuorma-autonkuljettaja kalustejakeluun

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.11.2022

Haemme ammattitaitoiseen tiimiin kuorma-autonkuljettajaa jakelu- ja asennustehtäviin.

Kuorma-auton kuljettajana työskentelet itsenäisesti tai osana 2-henkistä jakelutiimiä. Vastaat kuorman lastauksesta, tuotteiden turvallisesta ja palveluhenkisestä toimituksesta asiakkaille kotiin sekä ajoneuvon turvallisesta käsittelystä. Työ sisältää tuotteiden lastauksen ja kantamisen lisäksi pienimuotoista asennustyötä asiakkaan kotona. Hyvän fyysisen kunnon lisäksi työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä. Jakelut tehdään päivä- ja ilta-aikaan sekä lauantaisin eli työ on vuorotyötä. Työt kuitenkin painottuvat arki-iltoihin. Mikäli etsit pitkäaikaista työtä kasvavassa organisaatiossa, olet myös etsimämme henkilö. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Odotamme sinulta C-ajokorttia voimassaolevalla ammattipätevyyskoulutuksella, sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Työn fyysisyyden takia arvostamme hyvää peruskuntoa. Päivän huhkiminen käy parhaimmillaan hyvästä liikunnasta, josta saat vielä ansaitun korvauksen.

Olet tärkeä lenkki osana kokonaisvaltaista asiakaskokemusta. Pääset päivittäin erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin ja toivommekin, että viihdyt sosiaalisissa tilanteissa ja puhut sujuvasti suomea. Meille on tärkeää, että viihdyt töissä! Toivommekin tämän näkyvän päivittäisessä työskentelyssäsi.

Tarjoamme sinulle vastuullista, mutta palkitsevaa työpaikkaa, kilpailukykyistä palkkausta sekä mahdollisuutta kehittää itseäsi ja osaamistasi.

Työllistyt aluksi Baronan kautta asiakasyrityksellemme, mutta töiden sujuessa hyvin, sinulla on mahdollisuus päästä työntekijäksi myös suoraan asiakkaamme kirjoille.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään pikaisesti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa