Kylmälaiteasentaja

Kylmälaiteasentaja

Sijainti
Pirkkala, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.6.2023

Toiminnan kasvaessa etsimme Conlog Oy:n tytäryhtiö SK-Lift Oy:lle osaavaa kylmälaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on Suomen johtava turvallisuus- ja puolustusalan mobiilien järjestelmäalustojen ja erikoiskonttien toimittaja.

Työnkuva tehtävässä on monipuolinen ja työskentely tapahtuu arkisin päivävuorossa moderneissa työskentelytiloissa Pirkkalassa. Työtä tehdään myös asiakkaiden tiloissa, joten tehtävään kuuluu reissutyötä Suomessa. Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa kylmälaiteasennusta ja niiden huoltoa.

Tarjolla on erittäin monipuolinen ja kiinnostava tehtävä jo hieman kokemusta kerryttäneelle kylmälaiteasentajalle. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mahtavan tiimin tueksesi. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kylmälaiteasennuksista sekä vähintään 3kg kylmäaineluvat. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös nuhteetonta taustaa ja Suomen kansalaisuutta.

Työllistyt aluksi Baronan kautta asiakasyrityksellemme, mutta töiden sujuessa hyvin, sinulla on mahdollisuus päästä työntekijäksi myös suoraan asiakkaamme kirjoille. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään pikaisesti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa