Lääkeluvallisia lähihoitajia hengityshalvauspotilaan hoitorinkiin Iittalaan

Lääkeluvallisia lähihoitajia hengityshalvauspotilaan hoitorinkiin Iittalaan

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
6.2.2023

Elämä saattaa yllättää ja vierellä oleva hoitaja on silloin aarteista tärkein. Hengityshalvauspotilaan ympärille rakennetaan tiimi joka valvoo ja hoitaa asiakastaan joka hetki. Olisiko sinusta tähän tärkeään työhön?

Asiakasyrityksemme hakee Iittalan hengityshalvaustiimiin lähihoitajia keikkatyöhön. Työantajana toimii Barona Sote.

Työ on vastuullista potilaan kotona tapahtuvaa tehostettua hoitotyötä kahdessa vuorossa. Työtehtäviin sisältyy kaikissa asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen.

Lähihoitajan korvaus on 18,50 € / tunti + TES:n mukaiset lisät (yksityisen sosiaalialan TES) + 9% lomakorvaus.

Työhön edellytetään lähihoitajan tutkintoa sekä lääkelupaa. Työpaikalle ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla, joten ajokortti ja oma auto ovat tehtävässä välttämättömiä. Työssä onnistuminen edellyttää myös reipasta ja ystävällistä palveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus hoitotyöstä sekä trakeostomoidun potilaan hoidossa tarvittavista käden taidoista (trakeostomi hoito ja imujen käyttö, PEG-hoito ja lääkkeen anto). Työhön perehdytetään erittäin hyvin, mutta siinä pärjätäkseen on työntekijällä oltava uskallus tarttua työhön.

Tervetuloa välittävään, ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoon mukaan!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hanna Vuorenmaa
Hanna Vuorenmaa
Yhteydenotot ma-pe klo 8-16. +358 44 460 2060hanna.vuorenmaa@barona.fi