Lääkeluvallisia sairaanhoitajia hengityshalvauspotilaan hoitorinkiin Iihin

Lääkeluvallisia sairaanhoitajia hengityshalvauspotilaan hoitorinkiin Iihin

Sijainti
Ii
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
5.12.2022

Elämä saattaa yllättää ja vierellä oleva hoitaja on silloin aarteista tärkein. Hengityshalvauspotilaan ympärille rakennetaan tiimi joka valvoo ja hoitaa asiakastaan joka hetki. Olisiko sinusta tähän tärkeään työhön?

Asiakasyrityksemme ONNIhoiva hakee Iin hengityshalvaustiimiin sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin (min 2-3 kk, jatko mahdollinen). Työantajana toimii Barona Sote.

Työ on vastuullista potilaan kotona tapahtuvaa tehostettua hoitotyötä kahdessa vuorossa. Työtehtäviin sisältyy kaikissa asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen.

Sairaanhoitajan korvaus on 21,50 € / tunti + TES:n mukaiset lisät (yksityisen sosiaalialan TES) + 9% lomakorvaus.

Työhön edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa, lääkelupaa sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työssä onnistuminen edellyttää myös reipasta ja ystävällistä palveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus hoitotyöstä sekä trakeostomoidun potilaan hoidossa tarvittavista käden taidoista (trakeostomi hoito ja imujen käyttö, PEG-hoito ja lääkkeen anto). Työhön perehdytetään erittäin hyvin, mutta siinä pärjätäkseen on työntekijällä oltava uskallus tarttua työhön.

Tervetuloa välittävään, ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoon mukaan!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hanna Vuorenmaa
Hanna Vuorenmaa
Yhteydenotot ma-pe klo 8-16. +358 44 460 2060hanna.vuorenmaa@barona.fi
Med Group Oy

Med Group on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa noin 90 miljoonaa euroa. Missiomme on tuottaa tinkimätöntä tukea arjen ja elämän käänteisiin.

Tutustu yritykseen