Laattapiste-Pukkilalle varastotyöntekijäksi

Laattapiste-Pukkilalle varastotyöntekijäksi

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.2.2024

Toivotko työltäsi vapauden ja vastuun tasapainoa hyvällä liksalla? Vantaan Piispankylässä sijaitsevalle Laattapiste-Pukkilalle on kasvun myötä avautunut paikka kokoaikaiselle varastotyöntekijälle. Aloittamaan pääset heti kun sinulle sopii ja tarjolla on suoraan vakituinen työsuhde Laattapiste-Pukkilan kirjoilla.

Millainen työ on kyseessä?

Kyseessä on monipuolinen varastotyö, jossa pääset aidosti itse vaikuttamaan palkkasi suuruuteen. Aluksi sinut tullaan perehdyttämään keräilyyn, jota tehdään pääsääntöisesti vastapainotrukkia apuna käyttäen. Kun tuotteet alkavat olemaan tuttuja, niin pääset myös laajentamaan työnkuvaasi tuotteiden vastaanoton, hyllytyksen sekä inventoinnin pariin.

Tulet nostelemaan painavia tuotteita pitkin päivää, eli työpäivän päätteeksi sinun ei välttämättä tarvitse lähteä salille huhkimaan. Töitä tehdään vuoroviikoin aamussa klo 6–14 ja illassa klo 14–22. Työt painottuvat arkipäiville, mutta tällä hetkellä noin joka kuudes lauantai on työpäivä.

Millaista henkilöä etsimme tiimiin?

Tiimiin sopii hyvin henkilö, jolla on jo aiempaa kokemusta varastotöistä, sekä mahdollisesti vastapaino- tai työntömastotrukilla ajamisesta. Tuotteet ovat painavia, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi työpäivän aikana tulet näkemään asiakkaita, joten reippaat asiakaspalvelutaidot ovat plussaa. Tehtävässä edellytämme hakijoilta suomen kielen taitoa.

Miksi juuri sinun kannattaisi hakea Laattapisteelle?

Sinun kannattaisi hakea Laattapiste-Pukkilalle, koska nykyiset tiiminjäsenet ovat viihtyneet työssänsä pitkään. Työntekijöihin luotetaan, ja kannustavan suoritelisämallin ansiosta pääset vaikuttamaan omaan palkkaasi. Eli tässä on kunnianhimoiselle tyypille kannustava palkka.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, joten etsimme tähän aidosti pitkäaikaista tekijää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli älä epäröi hakemuksen jättämistä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laattapiste-Pukkila Oy
Laattapiste-Pukkila Oy

Meistä lyhyesti Laattapiste-Pukkila on onnistumisen lähtöpiste ja sitä se voi olla myös sinulle. Olemme inhimillinen ja muita toimijoita kasvollisempi perheyritys, jolla on hyvin tehtyjen asioiden historia ja kiinnostava tarina. Paikat, joissa vietämme eniten aikaa, vaikuttavat suoraan mielenmaisemaamme. Meitä Laattapiste-Pukkilalla on jo yli sadan vuoden ajan ajanut tahto luoda suomalaisille paikkoja, joissa on helppo voida hyvin. Vaikka aloitimme kylpyhuoneista, parannamme nykyään elämänlaatua monipuolisesti sekä kodeissa että julkisissa tiloissa. Perhehenkinen työpaikka Yli 175 työntekijäämme muodostaa yhden suuren perheen, jossa jokaiselle on selkeästi määritelty työnkuva. Voit työssäsi keskittyä tekemään juuri sitä, mihin sinut on palkattu. Meillä jatkuva kehittäminen on osa työkulttuuriamme ja siksi kehitämme myös henkilöstömme osaamista tehtävänkuviin räätälöidyillä koulutuksilla. Päivittäisessä työskentelyssämme yhdistämme yksilöiden vahvuudet, jolloin lopputuloksena meillä on onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas. Jokainen työntekijämme on avainhenkilö ja ketjun tärkein lenkki.

Tutustu yritykseen