Laattapisteelle varastotyöntekijäksi

Laattapisteelle varastotyöntekijäksi

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Toivotko työltäsi vapauden ja vastuun tasapainoa hyvällä liksalla? Vantaan Piispankylässä sijaitsevalle Laattapisteelle on kasvun myötä avautunut paikka kokoaikaiselle varastotyöntekijälle. Aloittamaan pääset heti kun sinulle sopii ja tarjolla on suoraan vakituinen työsuhde Laattapisteen kirjoilla.

Millainen työ on kyseessä?

Kyseessä on monipuolinen varastotyö, jossa pääset aidosti itse vaikuttamaan palkkasi suuruuteen. Aluksi sinut tullaan perehdyttämään keräilyyn, jota tehdään pääsääntöisesti vastapainotrukkia apuna käyttäen. Kun tuotteet alkavat olemaan tuttuja, niin pääset myös laajentamaan työnkuvaasi tuotteiden vastaanoton, hyllytyksen sekä inventoinnin pariin.

Tulet nostelemaan painavia tuotteita pitkin päivää, eli työpäivän päätteeksi sinun ei välttämättä tarvitse lähteä salille huhkimaan. Töitä tehdään vuoroviikoin aamussa klo 6–14 ja illassa klo 14–22. Työt painottuvat arkipäiville, mutta tällä hetkellä noin joka kuudes lauantai on työpäivä.

Millaista henkilöä etsimme tiimiin?

Tiimiin sopii hyvin henkilö, jolla on jo aiempaa kokemusta varastotöistä, sekä mahdollisesti vastapaino- tai työntömastotrukilla ajamisesta. Tuotteet ovat painavia, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi työpäivän aikana tulet näkemään asiakkaita, joten reippaat asiakaspalvelutaidot ovat plussaa.

Miksi juuri sinun kannattaisi hakea Laattapisteelle?

Sinun kannattaisi hakea Laattapisteelle, koska nykyiset tiiminjäsenet ovat viihtyneet työssänsä pitkään. Työntekijöihin luotetaan, ja kannustavan suoritelisämallin ansiosta pääset vaikuttamaan omaan palkkaasi. Eli tässä on kunnianhimoiselle tyypille kannustava palkka.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, joten etsimme tähän aidosti pitkäaikaista tekijää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli älä epäröi hakemuksen jättämistä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa