Laborantti, Finnamyl

Laborantti, Finnamyl

Sijainti
Kokemäki, Eura, Huittinen, Harjavalta, Pori
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Haemme nyt tärkkelyksen sekä proteiinin valmistukseen Kokemäelle LABORANTTEJA määräaikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2022. Perunatärkkelyskampanja eli tehtaan tuotantokausi alkaa elokuun loppupuolella ja kestää noin 103 päivää eli joulukuun alkupäiville asti. Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan ja myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja kauden tuotantopäivät ovat toisinaan kiireisiä, sillä reilussa kolmessa kuukaudessa pitää tuottaa koko vuoden myynti.

Laboratorion pitää kyetä tuottamaan tarvittava määrä analyysituloksia oman vuoronsa aikana, sillä niiden avulla tuotanto pystyy tuottamaan laadukasta perunatärkkelystä ja kasviproteiinia. Laboratoriossa tehtävät analyysit ovat monipuolisia ja tarkkuutta vaativia. Siitä syystä alkuvaiheessa perehdyt laboratorion toimintaan ja analyyseihin päivävuorossa muiden laboranttien mukana. Tuotantokauden alettua siirryt omaan työvuoroosi (katkeamaton 2-vuorotyö), jossa vastaat analyysien tekemisestä itsenäisesti. Laborantti työskentelee laboratorio vastaavan alaisuudessa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • käytännön kokemusta laboratoriotyöskentelystä
  • kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja sisäistät oppimasi tehokkaasti
  • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimi/yksilöpelaajana
  • vastuullisuutta ja paineensietokykyä
  • organisointi- ja priorisointikykyä
  • kyvykkyyttä työskennellä yksin

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

  • ymmärrystä mikrobiologiasta
  • ymmärrystä laboratorion laitetekniikasta

Edellytämme sinulta, että

  • olet laboratorioalan perustutkinnon suorittanut laborantti tai siihen rinnastettavan tutkinnon omaava henkilö
  • sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pilvi Ruohonen
Pilvi Ruohonen
Finnamyl Oy
Finnamyl Oy

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

Tutustu yritykseen