Lähihoitaja, keikkatyö

Lähihoitaja, keikkatyö

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Oulu, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
31.7.2022

Haluaisitko tehdä lisätyötä oman työsi tai opintojesi ohessa keikkaillen? Haemme lähihoitajia keikkatyöhön asiakkaidemme eri pisteisiin koko Suomen alueelle. Asiakkaitamme ovat kaupungit ja muut yksityiset toimijat.

Työ on 2-vuorotyötä. Etsimme lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Voit työskennellä oman aikataulusi mukaan joko harvemmin tai useita kertoja viikossa.

Meillä voit työskennellä joko työsuhteessa tai toiminimiyrittäjänä. Kerromme mielellämme toiminimiyrittäjyydestä lisää ja autamme Sinua toiminimen luomisessa, mikäli se Sinua kiinnostaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto sekä Valviran rekisteröityminen. Eri sijaisuuksissa saattaa olla lisävaatimuksia mm. liittyen lääkehoidonlupiin tai potilastietojärjestelmien- tai muun taidon osaamiseen. Nämä vaatimukset käymme läpi keikkakohtaisesti.

Huomioithan, että tartuntatautilain pykälän 48a:n mukaan, sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa kaikissa tehtävissä, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille tai potilaille, tulee olla riittävä koronarokotesuoja.

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Tulet työllistymään Baronan työntekijäksi. Olemme joustavia ja autamme työntekijöitämme sovittamaan työn ja elämän yhteen.

Kiinnostuitko? Täytä lyhyt hakemuslomake niin otamme Sinuun yhteyttä keskustellakseemme lisää! Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa