Lähihoitaja keikkatyöhön

Lähihoitaja keikkatyöhön

Sijainti
Lieksa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Hoiva- ja hoitoalan yritykset painivat koronapandemian vuoksi kasvavassa työntekijätarpeessa. Barona tarjoaa apua niihin tehtäviin, joissa vaaditaan hoiva- tai hoitoalan ammattilaista tai hoiva-avustajaa.

Haemme asiakkaallemme Lieksaan

LÄHIHOITAJAA (mm vammaispalveluun ja vanhustyöhön).

Tehtävään etsitään luotettavaa ja empatiakykyistä lähihoitajaa, joka kohtaa asiakkaat ihmisläheisesti ja vankalla ammattitaidolla. Työn vaatimuksena on lähihoitajan tutkinto ja lääkelupa.

Työtä on sekä aamu- että iltavuoroissa, myös viikonloppuisin.

Eduksi tehtävässä on oman auton käyttömahdollisuus. Tehtävässä suositellaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa. Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (Yksityisen sosiaalipalvelualan TES).

Työtehtävät edellyttävät suomen kielen taitoa ja mielellään aiempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä.

Jos siis olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu avulias lähihoitaja ja kohtaat asiakkaat asiakaslähtöisellä otteella, hae tehtävään jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt saattavat alkaa pikaisestikin, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten! Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa