Lähihoitaja, Ykköskoti Aurinkorinne, Vantaa

Lähihoitaja, Ykköskoti Aurinkorinne, Vantaa

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Haluatko olla mukana luomassa mielenterveyskuntoutujille omannäköistä ja onnellista arkea? Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Ykköskoti Aurinkorinteeseen.

Aurinkorinne tarjoaa ympärivuorokautista, vaativaa tehostettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Yksikkömme soveltuu vaikeasti oireileville asukkaille, jotka sairauden, vamman tai käyttäytymisen ongelmien vuoksi tarvitsevat tehostettua ympärivuorokautista tukea, ohjausta ja valvontaa. Asukkaina on eri-ikäisiä kuntoutujia ja periaatteena on tarjota asukkaille turvallinen ja sosiaalisia virikkeitä tarjoava kodinomainen ympäristö. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Louhelassa.

Sinulta odotamme, että olet koulutukseltasi lähihoitaja ja sinulla on voimassa olevat lääkehoidon Love-luvat tai halu suorittaa nämä. Haussa huomioimme myös lähihoitajaopiskelijoita. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveystyöhön.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

  • Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.
  • Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
  • Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
  • Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.
  • Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaisi mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on palkkataulukon G19c mukainen jonka lisäksi maksetaan yksikkökohtainen lisä 160€/kk. Kuukausipalkka on kokemusvuosilisistä riippuen 2334-2511.83€ + vuorokohtaiset lisät.

Kiinnostuitko? Jätäthän lyhyen hakemuksen mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Barona Sote Oy:n kanssa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa