Lähitukihenkilö InfoCarelle Vaasaan

Lähitukihenkilö InfoCarelle Vaasaan

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle asiakaspalveluhenkistä ja itsenäisen työnotteen omaavaa IT-asiantuntijaa Vaasaan. Jos sinulta löytyy Windows-työasema osaamisen lisäksi ymmärrystä myös toimistoympäristön muista lisälaitteista sekä kykyä hahmottaa isojakin kokonaisuuksia saatat olla etsimämme henkilö!

MITÄ?

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle lähitukihenkilöä, joka työskentelee monipuolisten IT-tuen tehtävien parissa InfoCaren kiinteässä loppuasiakkuudessa Vaasassa. Työssä toimit vahvasti asiakkaiden kanssa toimistoympäristössä työasemien, ohjelmistojen sekä oheislaitteiden asennus, huolto ja ylläpitotehtävissä. Tämän lisäksi työkuvaan kuuluu loppukäyttäjien auttaminen, opastaminen ja teknisten ongelmien ratkominen sekä muut monipuoliset lähitukihenkilön tehtävät.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo kokemusta IT-tuen tehtävistä. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä.

Työ on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Tarjoamme 1 vuoden mittaisen määräaikaisen työsopimuksen. Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Mielellään vähintään noin 2 vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista IT-alan tehtävistä
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä sekä erilaisien ongelmien ratkaisemisesta
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemusta AD-käyttäjähallinnasta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Voit myös tutustua tarkemmin InfoCareen työpaikkana: http://barona.fi/infocarelle

Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa