Lähitukihenkilö InfoCare Oy:lle

Lähitukihenkilö InfoCare Oy:lle

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
9.10.2022

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle asiakaspalveluhenkistä ja itsenäisen työnotteen omaavaa ICT-asiantuntijaa työskentelemään Uudenmaan alueella. Tunnetko Windows-työasemaympäristön kuin omat taskusi ja pidät asennus ja ongelmanratkaisutehtävistä? Nautitko asiakkaiden kohtaamisesta ja välillä kiireisistäkin päivistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ICT-asiantuntijana monipuolisten työtehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. ICT-laitteiden huolto-, asennus- ja ylläpitotehtäviä, teknistä ongelmanratkaisua sekä käyttäjien opastamista. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa; autat, opastat ja ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Työsi on luonteeltaan liikkuvaa, tulet työskentelemään eri asiakasympäristöissä Pääkaupunkiseudun sekä Uudenmaan alueella. Valitulta henkilöltä toivommekin siis B-ajokorttia sekä omaa ajoneuvoa käyttöön.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta vastaavista lähitukihenkilön työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt myös työelämän ulkopuolelta. Työntekijänä toivomme, että oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Arvostamme reippautta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työskentelyotetta. Ajoittaisen kiireen keskellä pysyt rauhallisena ja osaat priorisoida omaa työtäsi.

Työsuhde on kestoltaan 6 kk. Tehtävän tunnit ovat 37,5h/vko ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe klo 8-16). Työ alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

 • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • Aikaisempaa työkokemusta IT tuen tehtävistä
 • Windows-käyttöjärjestelmien hyvää hallintaa
 • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
 • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
 • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta
 • Monipuolista ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
 • Kommunikointi valmiuksia sekä suomen ja englannin kielillä

TARJOAMME:

 • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
 • Mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
 • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Voit myös tutustua tarkemmin InfoCareen työpaikkana: http://barona.fi/infocarelle

Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa