Laitehoitaja, Pori ja lähialueet

Laitehoitaja, Pori ja lähialueet

Sijainti
Pori, Rauma, Uusikaupunki
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Haluatko työn, jossa maisemat vaihtuvat päivittäin ja pääset kiertelemään eri asiakasyrityksissä tarkastamassa, että edustamasi yrityksen laitteet toimivat moitteettomasti? Etsimme nyt asiakkaallemme Satakunnan alueelle kahvikoneen hoitajaa.

Kahvikoneen laitehoitajana tehtävänäsi on täyttää ja puhdistaa eri asiakastiloissa sijaitsevat laitteistot säännöllisesti, jotta niiden käyttö on asiakkaille mutkatonta. Asiakasyritykset sijaitsevat ympäri Satakuntaa ja myös Uudenkaupungin läheisyydessä, pääasiassa tehdasalueilla.

Työtä on tarjolla aluksi 2-3 päivää viikossa, mutta tarve voi kasvaa myöhemmin. Tehtävään etsitään pitkäaikaista tekijää. Työpäivät ovat noin 7 tunnin pituisia ja työaika sijoittuu klo 8 - 16 välille. Työsopimus solmitaan Baronan kanssa. Tehtävään perehdytetään.

Työpäivä alkaa Porista ja saat työauton allesi, jolla pääset mukavasti liikenteeseen. Päivän aikana käyt hoitamassa useammassa pisteessä kahvikoneet käyttökuntoon.

Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti. Työ on itsenäistä, mutta apua on tarvittaessa saatavilla. Sillä työ tehdään asiakastiloissa, toivomme sinulta löytyvän asiakaspalveluhenkisyyttä.

Haethan tehtävään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa