Laitoshuoltaja, Ikaalinen

Laitoshuoltaja, Ikaalinen

Sijainti
Ikaalinen, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
4.4.2023

Etsimme ammattitaitoista laitoshuoltajaa työskentelemään Ikaalisten alueella. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimämme laitoshuoltaja tulee työskentelemään Ikaalisten alueella asiakasyrityksessämme. Työtä on erityisesti terveyskeskuksessa ja ryhmäkodeissa. Työtehtäviin kuuluuvat puhtaanapidon tehtävät ja myös ruokahuollon avustavat tehtävät, kuten ruoanjako terveyskeskuksen osastoilla.

Tehtävän vaatimuksena on laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tai vastaavan ammattilaisen tutkinto tai aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön. Työn ehtona on hygieniapassi ja ajan tasalla oleva salmonellatodistus. Työntekijällä tulee olla myös sujuva suomen kielen taito.

Työ on lähtökohtaisesti keikkaluontoista, tunteja kertyy 0-38,25h/viikko. Työaika sijoittuu klo 6-21 välille, työvuoroja on niin aamu-, väli- kuin iltavuoroissa. Työtä on myös viikonloppuisin. Mahdollisuus on myös pidempiin sijaisuuksiin. Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Jos olet ahkera ja työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetä meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseen mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa