Laitoshuoltaja Kangasala

Laitoshuoltaja Kangasala

Sijainti
Kangasala
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Haemme asiakkaallemme LAITOSHUOLTAJAA Kangasalle. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työnkuvasta vaihtelevilla työajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Etsimme laitoshuoltajaa työskentelemään asiakasyrityksessämme Kangasalan kaupungilla, terveyskeskuksella. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät ja myös mahdollisesti avustaminen ruokahuollon tehtävissä, kuten ruoanjaossa osastoilla.

Tehtävän vaatimuksena on laitoshuoltajan tutkinto tai työkokemuksella saatu ammattitaito. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön. Hän tekee työtä ahkerasti ja asiakaslähtöisesti. Työ edellyttää hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Terveyskeskuksessa työssä tulee olla myös tartuntatautilain määrittelemä rokotesuoja.

Työaika sijoittuu klo 7.30-20.30 välille sekä kaikille viikonpäiville. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työntekijätarve voi jatkua syksyn jälkeenkin. Tarjoamme myös muita määräaikaisia sekä keikkaluontoiseen töitä asiakastilauksien mukaisesti. Mistä sinä olisit kiinnostunut?

Jos olet ahkera ja työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetä meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta! Liitä mukaan kuvat työ- ja opintotodistuksistasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa