Laitoshuoltaja Sastamalaan

Laitoshuoltaja Sastamalaan

Sijainti
Sastamala, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
1.10.2023

Haemme Sastamalaan ahkeria laitoshuoltajia. Olit sitten aloitteleva siistijä tai jo ammattilainen, laita työhakemus tulemaan!

Etsimme Baronalle laitoshuoltajia työskentelemään Sastamalan alueella. Työtä on erityisesti Sastamalan terveyskeskuksessa ja sairaalassa sekä kouluilla ja päiväkodeilla. Työhön kuuluu puhtaanapidon tehtävät sekä ruuan jakelua osastoilla. Keikkaluontoisessa työssä voit valita, milloin ja missä työskentelet. Tarjoamme myös pidempiä sijaisuuksia. Kouluilla ja päiväkodeilla työajat sijoittuvat ma-pe välille aamuvuoroihin kun taas terveyskeskuksen puolella vuoroja on tarjolla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Etuna tässä tehtävässä on laitoshuoltajan tutkinto, mutta tärkeintä on kuitenkin työhön tarttuva ja reipas asenne! Jos siis olet työn kautta oppinut siivousalan ammattilainen tai taustallasi on esimerkiksi toimitilahuoltajan tai sairaalahuoltajan tutkinto, kannattaa ehdottomasti hakea.

Tarjoamme AVAIN-työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen kokemusvuotesi huomoiden, alkaen 12,38€/h

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, laita työhakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset ja mahdolliset hygienia- ja työturvallisuuskortit. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointitiimi
Baronan rekrytointitiimi