Laskuntarkastaja

Laskuntarkastaja

Sijainti
Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Etsimme nyt tukkualan asiakkaallemme Meira Novalle reipasta ja numerotarkkaa laskuntarkastajaa kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2022 loppuun asti. Yrityksen toimipaikan sijainti on Tuusula ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Tehtävässäsi tulet toimimaan osana yhdeksän hengen taloushallinnon tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat laskujen ja hyvityslaskujen vastaanottaminen, arkistointi sähköiseen arkistoon, tarkastaminen ja tallentaminen SAP järjestelmään. Erilaiset laskuihin ja viivästyskorkolaskuihin liittyvät selvitykset, saapuvan ja lähtevän postin käsittelyä, sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua unohtamatta.

Toivomme, että sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutusta (esim. merkonomi) ja jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävien parissa työskentelystä. Etsimämme tekijä on luonteeltaan toimeen tarttuva ja hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot omaava työntekijä, joka nauttii numeroiden ja erilaisten järjestelmien parissa työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen, täsmälliseen ja tarkkaan työskentelyyn rutiininomaisissa työtehtävissä. Aikaisemman kokemuksen SAP-järjestelmän parista katsomme eduksi.

Baronan edut käytössäsi

Työllistyessäsi Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi mm. tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin, laajan työterveyshuollon sekä sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.5.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Pöllänen puhelimitse +044 460 2058 tai sähköpostitse julia.pollanen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Meira Nova Oy
Meira Nova Oy

Meira Nova on Suomen johtavia foodservice-alan tukkukauppoja. Tuotteillamme asiakkaamme voivat tuottaa herkullisia ja laadukkaita ruokaelämyksiä. Tarjoamme alan parhaan valikoiman ja ylivoimaisen toimitusvarmuuden. Palvelemme 190 ammattilaisen voimin ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme luotettavin kumppani joka päivä