Leipomopäällikkö vakituiseen työsuhteeseen Patisserie Teemu Auralle, Vartiokylän leipomoon

Leipomopäällikkö vakituiseen työsuhteeseen Patisserie Teemu Auralle, Vartiokylän leipomoon

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.5.2024

Meillä on auki jämäkälle ja rempseälle tekijälle mielenkiintoinen leipomopäällikön työtehtävä Patisserie Teemu Auralle, Vartokylän leipomoon. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi sekä asiakkaan tuotevalikoimaa, jonka pääset nostamaan ammattitaidollasi ihan uudelle tasolle.

Yritys sijaitsee Helsingissä Vartiokylässä ja suhtautuu suurella intohimolla käsinleivontaan.

Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-la klo 6-16 välillä 112,5h / 3 vko. Silloin tällöin on kuitenkin varauduttava myös yöpaistovuoroihin, jotka sijoittuvat klo 23-07 välille. Palkkaa maksetaan sopimuksen mukaan MARA TES:iin pohjautuen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssäsi vastaat kokonaisuudessaan tuotannon yksiköstä itsenäisesti ja johdat tuotantoa konditoria- ja leipuripuolella yhdessä kahden vuoropäällikön avustuksella. Alaisia sinulla on 7-10 henkilöä. Työtehtäviisi kuuluvat tilaukset, tukkuriyhteistyö, aktiivinen tuotekehitys yhdessä muun tiimin kanssa, ostolaskujen tiliöinti, raaka-aineiden jatkuva kilpailuttaminen sekä toiminnanohjaus. Työvuoronsuunnittelusta ja kustannustehokkuudesta vastaaminen ovat myös osa työnkuvaasi.

Edellytyksenä hakijalle:

  • Leipuri-kondiittori koulutus
  • Kokemus minimissään 2 vuotta leipuri-kondiittorin sekä leipomon esihenkilön ja/tai yksikön vetäjän tehtävistä
  • Suomenkielentaito, leipomon työkieli on suomi.
  • Huumorintajuinen, vastuuntuntoinen, joka kokee johtotehtävät omakseen

Tarjoamme hakijalle:

  • Kilpailukykyisen palkan puhelinedulla
  • Luovan ja tinkimättömän työympäristön, jossa ollaan rohkeita ja keksiliäitä
  • Epassi
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää itseä ja yritystä

Näetkö jo itsesi paikassa missä taiat tapahtuvat ja missä luova hulluus kukkii? Laitathan työhakemuksesi pikaisesti ansioluettelosi kera, sillä aloitamme rekrytoinnin heti hakuilmoituksen voimassaolon aikana.

Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Zugu Oy
Zugu Oy

Meidän tarina Mielestämme yksi parhaista asioista maapallolla on tuore, rapeakuorinen leipä. Se sisältää suuria tunteita! Leipämme sielu on hapanjuuri, josta alkaa jokaisen leipämme matka. Käyttämämme juuri on seurannut meitä vuodesta 2011 eli tarinamme alusta alkaen. Leivän valmistaminen on yksinkertaista, mutta se vaatii oman aikansa. Juurileipämme tekemiseen alusta loppuun kuluu kaksi vuorokautta. Jos ajassa oikaisee, sen tuntee heti maussa. Lisäksi tarvitaan muutama laadukas raaka-aine, tulikuuma uuni, malttia ja paljon rakkautta. Hapanjuureen lisätään vettä, suolaa ja jauhoja, jotka olemme valinneet tarkoin mm. Malmgårdin pientilalta. Kaikki leipämme syntyvät käsityönä. Huolellinen alustus, taikinan lämmittäminen käsissä vaivaamalla sekä taittelemalla ja lopuksi pitkä kohotus aikaansaavat täydellisen rakenteen ja sitkon. Rapean kuoren salaisuus on leivän paistaminen kuumassa, höyryävässä kiviarina-uunissa. Samalla suurella intohimolla suhtaudumme myös muuhun leipomiseen. Olemme luovia ja tinkimättömiä käsityöläisiä, ja haluamme tarjoilla teille rohkeita ja kekseliäitä makumaailmoja. Leipien lisäksi bravuureitamme ovat näyttävät leivokset ja kakut, herkulliset pullat ja suussa sulavat croissantit. Uskomme, että maailmasta voi loihtia ripauksen paremman paikan leipomalla. Yrityksemme sydän on intohimoinen henkilökunta sekä sitoutuneet asiakkaat, jotka puskevat meitä päivittäin tekemään parhaamme. Tervetuloa nauttimaan luovan hulluuden herkullisista lopputuotteista kanssamme!

Tutustu yritykseen