Levytyökeskuksen käyttäjä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Levytyökeskuksen käyttäjä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Sijainti
Outokumpu, Joensuu, Kuopio, Tuusniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.7.2022

Kiinnostaako sinua työllistyä tunnettuun, kotimaisen yritykseen? Haluatko oppia metallialan osaajaksi?

Haemme asiakkaallemme Finelcomp Oy LEVYTYÖKESKUKSEN HOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat levytyökeskuksen operointi. Tämä pitää sisällään esimerkiksi kuvan lukua, levyn lävistäminen, irroitelua sekä muita tehtäviä. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta levytyökeskuksen käytöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Myös muu monipuolinen kokemus metallialan töistä on eduksi.

Sinulta toivotaan oppimishalukkuutta ja tarkkaa työotetta. Tykkäät koneiden kanssa työskentelystä, sen operoinnista ja ohjaamisesta niin manuaalisesti kuin digitaalisesti.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat loppukesän aikana ja haussa pitkäaikainen tekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Finelcomp Oy
Finelcomp Oy

Finelcomp Oy:n palvelun lähtökohtana on ratkaista asiakkaiden ohutlevytuotteisiin ja kotelointiin liittyvät ongelmat. Ratkaisuissa otetaan huomioon, että asiakkaat voivat toteuttaa toimintaansa kustannustehokkaasti ja taloudellisesti. Yritysjohto on sitoutunut luomaan tarvittavat edellytykset laadukkaan toiminnan varmistamiseksi ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi, niin ulkoisen kuin sisäisenkin asiakkuuden osalta. Finelcomp Oy:n toiminnan tavoitteena on, että: • tuotteet ja palvelut ovat korkealaatuisia • asiakkaat ovat tyytyväisiä • toiminta on suunnitelmallista • henkilöstö on sitoutunutta ja panostaa laadun tuottamiseen läpi koko organisaation • sisäinen asiakkuus korostuu toiminnassa Toimimme sertifioidun ISO 9001:2015 toimintajärjestelmän mukaisesti. Huolehdimme ympäristöstä – sertifioidun ISO14001:2015 vaatimalla tavalla. Huomioimme työterveyden ja työturvallisuuden sertifioidun järjestelmän OHSAS 18001:2007 mukaisesti.

Tutustu yritykseen