Liikennemyymälätyöntekijä ABC Kuortti, kesätyö

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Kuortti, kesätyö

Sijainti
Pertunmaa, Heinola, Mäntyharju, Lahti, Mikkeli
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
10.3.2024

Haemme reippaita ja iloisia asiakaspalvelijoita kesätyöhön Kuortin ABC liikenneasemalle. Työ ei edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan sinut perehdytetään työhön. Asiakaspalveluhenkisyys ja halu oppia uutta ratkaisevat.

Tarjoamme työtä monipuolisissa ravintolan- keittiön- ja kaupan tehtävissä. Lisäksi liikenneasemalta löytyy myös jäätelökioskia ja siivouspalvelut.

Toivomme sinulta iloista, motivoitunutta asiakaspalveluhenkeä ja halua työskennellä kiireessä sekä monipuolisessa tehtävässä. Edellytämme hygieniapassia ja terveydentilatodistusta (ent.salmonellatodistus) – mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen pystyy hankkimaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista. Autamme sinua näiden hankkimiseen liittyvissä käytännön asioissa.

Ulkopaikkakuntalaisille majoitus järjestettävissä edullisin kustannuksin.

Tarjoamme sinulle

Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti. Töitä on tarjolla toukokuun ja elokuun lopun väliselle ajalle, 30h/vko hakijan toiveet huomioon ottaen. Kesätyöntekijämme tulevat työskentelemään ensi sijassa yhdessä toimipisteessä, mutta myös muissa toimipisteissä työskentely on mahdollista. Näin takaamme Sinulle monipuolisen ja ikimuistoisen kesätyökokemuksen!

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden.

Kiinnostuitko?

Anna meidän kuulla sinusta lisää, laita hakemus tulemaan!

Täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta, kerro itse mitä haluat ja kuka olet.

Tehdään kesätyökokemuksestasi 2024 paras ikinä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Osuuskauppa Suur-Savo
Osuuskauppa Suur-Savo