Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Lahdesjärvi, Tampere

Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Lahdesjärvi, Tampere

Sijainti
Tampere, Lempäälä, Kangasala, Nokia, Valkeakoski
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
1.6.2023

ABC Lahdesjärvi sijaitsee Tampereen itäisellä ohitustiellä Lahdesjärven liittymässä. Tampereen keskustaan on matkaa vain viitisen kilometriä. Liikennemyymälämme ravintolapalveluiden kokonaisuuteen kuuluvat Hesburger, aamiainen, noutopöytä, Arnold’s ja à la carte. Lisäksi asiakkaitamme palvelee Sale-myymälä, josta saa kätevästi napattua mukaan niin reissueväät kuin ruoka-aineet isompaakin ruoanlaittoa varten. Yhteensä Lahdesjärven tiimissä meitä työskentelee noin 30 ravintolan ja kaupan alan ammattilaista.

Haemme ABC Lahdesjärvelle, Tampereelle LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ vakituisiin (60-90 h / 3 vko) työsuhteisiin.

ABC Lahdesjärvi palvelee viikon jokaisena päivänä 24h. Työ on hektistä vuorotyötä eli odotamme sinulta ripeyttä ja mahdollisuutta työskennellä niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin. Yövuorojakin voi olla satunnaisesti. Meillä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä ravintolan puolella muun muassa Hesburgerin kassalla ja paistossa sekä Salen puolella päivittäistavarakaupan tehtäviä. Asiakas on meille tärkein ja yhdessä pidämme huolta siitä, että asiakaspalvelu pysyy loistavalla tasolla ja kehittyy kaikkina aukioloaikoina. Kaikkein tärkeintä on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa. Tervetuloa osaksi meidän huippuporukkaa!

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.
  • kattavan perehdytyksen tehtäviisi
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 alkaen Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

Aloitus tehtävissä on mahdollisimman pian.

Lähetäthän hakemuksesi linkin kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Käsittelemme hakemukset vain linkin kautta.+358503402019
Pirkanmaan Osuuskauppa
Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 210 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.