Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC-maailmaan ja liikenneasemille

Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC-maailmaan ja liikenneasemille

Sijainti
Tampere, Orivesi, Akaa, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
27.9.2022

Odotatko työltäsi vauhtia ja asiakaskohtaamisia rempseän tiimin ympäröimänä? Haussa on hymy huulilla kiireenkin keskellä työskenteleviä asiakaspalvelijoita!

Etsimme liikennemyymälätyöntekijöitä työskentelemään ABC:eilla ja liikenneasemilla ympäri Pirkanmaata.

Liikennemyymälätyöntekijän tehtävä on loistava ponnahduslauta ravintola-alalle. Pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä, mm. liikennemyymälän ja Hesburgerin kassatyötä ja asiakaspalvelua, arjen toimintaan liittyvää varaston täyttöä, salin siisteyden ylläpitoa ja vitriinituotteiden valmistusta. Ruoanvalmistusosaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, joten työvuoroja voi olla myöhään arki-iltoinakin ja myös viikonloppuisin. Etsimme pitkäaikaista työntekijää osaksi osaavaa tiimiämme. Asiakas on meille tärkein ja yhdessä pidämme huolta siitä, että asiakaspalvelu pysyy loistavalla tasolla ja kehittyy kaikkina aukioloaikoina.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Aikaisempi kassakokemus sekä englanninkieli on plussaa. Tässä tehtävässä kuitenkin tärkeintä on aurinkoinen ja asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä kiireensietokyky. Asenne siis ratkaisee!

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Motivoituneen tekijän on mahdollista työllistyä keikkailemaan Baronan työntekijänä tai kiinteille sopimustunneille noin 45-90h/3vkoa sekä mahdollisuus rekrytointiin suoraan Pirkanmaan Osuuskaupan kirjoille. Palkka on MaRa-tessin mukainen

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat haun kannalta oleellisista koulu- ja työtodistuksistasi. Valitsethan hakemuksessasi, mikä kohde sopisi sinulle parhaiten. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Otamme yhteyttä aina liikenneasemien tarpeiden mukaan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Käsittelemme hakemukset vain linkin kautta.+358503402019