Liikkuvia Hissiasentajia Etelä-Suomeen

Liikkuvia Hissiasentajia Etelä-Suomeen

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.2.2023

Otis Oy etsii liikkuvia Hissiasentajia kenttätyöhön. Voit olla urasi alussa tai alan kokenut ammattilainen. Hae mukaan!

Tehtävässä vastaat uusien hissien asennuksista Etelä-Suomen alueella ja mahdollisuuksien mukaan sen ulkopuolella. Työssäsi pääset liikkumaan eri kohteisiin, joissa suoritetaan varsinainen asennusprojekti. Liikkuvan asentajan työt suoritetaan päivävuorossa 7-15, josta kertyy tietenkin pekkaset. Hissiasentajan arjessa kohtaat mekaanisia ja sähköisiä pulmapelejä, jotka sijaitsevat usein hankalissa kohteissa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset perustason fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteisuutta.

Työntekijänä haluat oppia uutta ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, joiden avulla menestyt tehtävässäsi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa tarjoamme kattavan tuotekohtaisen koulutuksen sekä mahdollisuuden urakehitykseen. Hakijoilta toivomme kokemusta hissialalta ja innokasta asennetta. Sähköalan tutkinnolla ja kokemuksella sinulla on mahdollisuus Hissiasentajan uralle.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

  • Sähköalan tutkinto
  • B-luokan ajokortti ja oma auto
  • Kokemus mekaanisesta asennuksesta
  • Valmius liikkuvaan työhön

Tarjoamme sinulle:

  • Päivätyön arkena 7-15:00 + pekkaset
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
  • Mielenkiintoisen tehtävän teknisten ratkaisujen parissa
  • Monipuolisen työn vaihtelevien työkohteiden kautta
  • Vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi tulevaisuudessa

Hae mukaan Hissiasentajien rekrytointiin pikaisesti, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo sekä palkkatoiveesi. Mikäli sinulle on tehtävään liittyen kysymyksiä ota yhteyttä toni.kivikangas@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Otis Oy

Otis Elevator Company on maailman suurin hissiyhtiö. Elisha Otis, turvallisen hissin keksijä, perusti yrityksen yli 160 vuotta sitten. Nykyään Otis tarjoaa tuotteitaan ja palvelujaan yli 200 maassa ja huoltaa yli 2 miljoonaa hissiä ja liukuporrasta maailmanlaajuisesti. Otis Oy vastaa Suomessa ja Baltiassa hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien myynnistä, asennuksesta, modernisoinnista ja huollosta. Suomessa työskentelee noin 130 henkilöä. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja toimipisteverkostomme kattaa koko maan. Lisätiedot otis.com ja Twitter @OtisElevatorCo.