Logistiikkatyöntekijä Hämeenlinnaan

Logistiikkatyöntekijä Hämeenlinnaan

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.7.2024

Etsitkö itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa logistiikka-alan tehtävien parista? Oletko ahkera, omatoiminen ja tarkkatyöntekijä? Työllisty meidän kauttamme tuotantologistiikan puolelle Hämeenlinnan, Hongistoon.

Haemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen reipasta työntekijää jolta, löytyisi jo kokemusta varaston eri tehtävistä sekä trukilla ajosta. Työsuhde on alkuun määräaikainen Baronan kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseen hyvin työt hoitaneena.

Monipuolisia varaston eri työtehtäviä tehdään tuotannon logistiikan valmistavassa teollisuudessa. Työtehtäviä ovat mm. tuotteiden hyllytys ja keräily. Tuotteiden koot vaihtelevat ja suurimpia tuotteita keräillään tukipyörätrukin tai vastapainotrukin avulla. Kokemus eri työkoneista katsotaan eduksi.

Etsimme henkilöä, kuka voi sitoutua tehtävään kokoaikaisesti. Työvuorot tehdään päivävuorossa, pääsääntöisesti klo 8–16 välillä. Toivomme myös hakijalta löytyvän joustoa 2-vuorotyöhön. Palkkauksessa käytämme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Mitä odotamme hakijoiltamme?

• Oma-aloitteista työotetta

• Valmiutta itsenäiseen työhön

• Hyvät tietoteknisetvalmiudet

• Hyvää yhteishenkeä ja työkavereiden huomioon ottamista

Valituille hakijoille tehdään erillinen suppea turvallisuusselvitys, luottotietojen tarkistus ja huumetestaus.

Mikäli olet ahkera, oma-aloitteellinen ja luotettava työntekijä, jätä hakemuksesi meille heti. Aloitus tehtävässä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Työskentelyyn vaaditaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Jätäthän hakemuksen ilmoituksen kautta, sillä emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse saapuvia hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Juulianna Järvinen
Juulianna Järvinen