Logistiikkatyöntekijä palautusosastolle

Logistiikkatyöntekijä palautusosastolle

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Oletko itseohjautuva tiimityöntekijä, jolle tarkkuus ja tunnollisuus on ominaisia piirteitä? Entä ovatko IT-taitosi ajan tasalla? Mikäli vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, niin saatat hyvinkin olla etsimämme palautusosaston uusin vahvistus!

Asiakkaamme Espoon Mankkaalla etsii joukkoonsa logistiikkatyöntekijää, joka tulisi työskentelemään palautusosastolla. Palautusosastolla pääasiallisena työtehtävänä käsitellään saapuneita asiakaspalautuksia sisältäen mm. palautuneiden tuotteiden tarkastamista ja käsittelyä sekä hyvitysten kirjaamista asiakkaille. Tämän lisäksi on mahdollista, että pääset tekemään muitakin logistiikan työtehtäviä tilanteen niin edellyttäessä.

Lääkealan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin se, että keskityt työssäsi tarkkaan työskentelyyn ja tuot oman työpanoksesi osaksi yhteen hiileen puhaltavaa palautusosaston tiimiä. Työssä käytetään IT-ohjelmia, erityisesti MS-Officea, joten tunnethan tietotekniikan kanssa työskentelyn omaksi jutuksesi. Jos puolestaan olet päässyt käyttämään aiemmassa työ- tai kouluhistoriassasi erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä, on tämä sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsenäiseen työhön, kuuluen kuitenkin osaksi mukavaa tiimiä, jolta saat aina apua tarvittaessa. Pääset osaksi arvostettua yritystä ja tekemään merkityksellistä työtä. Työ on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työhön on aidosti olemassa.

Jos tehtävä kuulosti mieleiseltä ja uskot tarkkuutta ja yhteistyötaitoja vaativan työtehtävän sopivan sinulle, niin jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Juulianna Järvinen
Juulianna Järvinen
Oriola Finland Oy
Oriola Finland Oy

Oriola on Pohjoismaissa toimiva terveys- ja hyvinvointialan yritys. Autamme ihmisiä elämään terveemmin tuomalla vastuulliset terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet ja palvelut heidän saatavilleen. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun Kronans Apotekin. Apteekkien lisäksi annosjakelu-, lääkeneuvonta- ja potilastukipalvelumme edistävät lääkehoidon turvallisuutta ja vaikuttavuutta. Asiantuntijapalvelumme tukevat lääkeyrityksiä koko lääkkeen elinkaaren ajan. Lääkkeiden toimitusketjumme varmistaa luotettavan ja turvallisen jakelun apteekeille, sairaala-apteekeille, eläinlääkäreille sekä muille terveydenhuollon toimijoille. Vuonna 2020 Oriola Oyj:n liikevaihto oli 1,8 miljardia euroa ja meillä työskenteli noin 4 300 ammattilaista. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä. www.oriola.com/fi