LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ

Sijainti
Lapua
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Toiminnan kasvaessa asiakkaamme Nammo tarvitsee ammattitaitoiseen joukkoon Lapuan tehtaalle lisää laadun tekijöitä.

Tehtävässä hoidat monipuolisia logistiikan ja varaston tehtäviä sekä tuotevarastolla että tuotanto-osastoilla. Tuotevarastolla tehtäviisi kuuluvat mm. keräily, lavojen sitominen ja kelmuttaminen sekä hyllyttäminen. Työssäsi käytät D365 ohjelmistoa. Toimit myös tärkeässä roolissa komponenttien jakelussa osastoille sekä valmiiden tuotteiden siirroissa ja lastauksissa. Olet oma-aloitteinen, palvelualtis ja joustava tiimityöskentelijä ja tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä eri osastojen kanssa.

Arvostamme logistiikka- ja/tai varastoalan koulutusta, mutta se ei ole ehdoton edellytys, me opastamme sinut tähän erikoisalan monipuoliseen tehtävään. Eduksesi luemme aikaisemman työkokemuksen varasto- / logistiikka-alalta sekä trukin/haarukkatrukin käytöstä sekä it-perusosaamisen. Tuotteemme ovat maailman huippuluokkaa, joten niiden käsittelyssä tarvitaan suurta tarkkuutta ja huolellisuutta. Työ edellyttää normaalia fyysistä työkykyä.

Valittu henkilö työllistyy Nammo Lapuan kirjoille vakituiseen työsuhteiseen.

Keitä etsimme?

 • Etsimme motivoitunutta, oppimaan halukasta ja työstään innostunutta ihmistä – asenteesi ratkaisee.
 • Sinulta ei edellytetä pitkää työkokemusta logistiikan tehtävistä, eivätkä alan koulutuksetkaan ole ehdottomat. Me opastamme sinut tähän monipuoliseen tehtävään.
 • Olet tarkka ja oma-aloitteinen, sinua kiinnostaa kättesi kautta kulkevien tuotteiden laatu ja toimitusten virheettömyys.
 • Haluat olla ylpeä omasta työstäsi – sillä niin mekin olemme jokaisen ammattilaisemme työstä.
 • Yhdessä olemme enemmän ja teemme parempaa. Kaikissa työtehtävissä edellytetään yhteistyökykyä, joten olet myös hyvä työkaveri.

Millainen työpaikka on?

 • Tehtaassamme valmistetaan patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön.
 • Tehdasalueellemme on juuri valmistunut uusi upea tuotevarasto.
 • Pääset käyttämään nykyaikaista erikoisalan teknologiaa ja laitteita sekä myös perinteisempiä koneita.
 • Työskentelet logistiikkaosastolla 5 hengen tiimissä ja tiiviissä yhteistyössä eri osastojen ja toimintojen kanssa. Kaikkiaan saat lähes 200 uutta työkaveria.
 • Työturvallisuus on meille sydämen asia. Tarkkaan valvotut prosessit ja työturvallisuusohjeistusten noudattaminen takaavat, että teet työtäsi turvallisesti.
 • Olemme itsenäinen toimija: koko tuotevalmistus komponenteista viimeistelyyn, tilauksien vastaanottamisesta toimituksiin on omissa käsissämme Lapuan tehtaalla.

Mitä Nammo Lapua Oy tarjoaa?

 • Maailmanluokan huipputuotteet, joiden kanssa voit ylpeydellä tehdä töitä.
 • Pitkäaikaisen ja vakituisen työsuhteen.
 • Hyvän perehdytyksen erikoisalan ammattiin.
 • Päivätyön (ma-pe) täysillä viikkotunneilla.
 • Henkilöstöedut, jotka todentavat, että me pidämme sinusta huolen.

Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa tehtaan palvelukseen. Noudatamme 6kk koeaikaa. Työskentelemme pääosin yhdessä vuorossa arkipäivisin, mutta myös pienet joustot työajassa voivat olla mahdollisia. Tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

Hae tehtävään 29.5.2022 mennessä. Työt alkavat elokuussa / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Nammo Lapua Oy:n logistiikkaesimies Jari Hemminki p. 010 5233 315 sekä Baronan aluepäällikkö Risto Ojanperä puh. 050 441 2139.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Risto Ojanperä
Risto Ojanperä
Nammo Lapua Oy
Nammo Lapua Oy

Nammo Lapua Oy on osa kansainvälistä Nammo – konsernia. Yhtiöllä on tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Tampereella ja Vantaalla. Yhtiön palveluksessa on n. 250 henkilöä, heistä Lapuan tehtaalla n. 200. Lapuan tehdas valmistaa patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön.