Lounaskokki Kuopioon

Lounaskokki Kuopioon

Sijainti
Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
2.10.2023

Onko maukkaan lounasruoan valmistus lähellä sydäntäsi? Pysyykö sinulla veitsi kädessä? Säilyykö hymysi myös tiukan paikan tullen? Mikäli vastasit kyllä, uskomme sinun sopivan tiimiimme!

Etsimme asiakkaallemme kokkia Kuopioon. Lounaskokkina varmistat, että ruokailijoille riittää laadukkaasti valmistettua murkinaa. Töitä on tarjolla arkipäivisin sekä mahdollisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Työpäiväsi lounasravintolassa pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat aurinkoisella olemuksellasi hymyn myös asiakkaisiin. Työtehtävät eivät rajoitu pelkästään keittiöön vaan olet siellä, missä sinua tarvitaan.

Työhön soveltuu ravintola-alan konkari tai vasta kokin töitä aloitteleva innokas oppija. Saat työhön tiiviin työyhteisön tuen. Tehtävässä pärjää parhaiten valmistunut kokki tai kokin opintojaan viimeistelevä opiskelija. Luonnistuuhan maittavan lounasruoan teko sinulta?

Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laita hakemuksesi kipin kapin. Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, osa keikoista kestää vain yhden työvuoron, toisaalta asiakkaamme hakevat usein tekijää myös pidempiin pesteihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa