Lumityöntekijöitä

Lumityöntekijöitä

Sijainti
Vantaa, Espoo, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.12.2023

Etsimme reippaita lumityöntekijöitä tulevalle talvikaudelle uudenmaan alueen työmaille.

Haemme lumityöntekijöitä talvikaudelle 2023-2024. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella.

Työtehtäviisi kuuluu työmaiden puhdistaminen lumesta, kulkuväylien aurausta sekä hiekoitukset. Mahdollisuutena on myös tehdä muita rakennusalan töitä, mikäli lumitöitä ei ole juuri sillä hetkellä tarjolla.

Hakijalta edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työntekoon, sillä hyvällä tekemisellä työt jatkuvat mahdollisuuksien mukaan samalla työmaalla, vielä lumien sulamisen jälkeenkin. Edellytämme myös hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toteutamme ensimmäisen rekrytointivaiheen videokysymyksillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jari Koskinen, 050 353 0671, jari.koskinen@barona.fi

Kalev Kamlat 040 830 7602, kalev.kamlat@barona.fi

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

  • Maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan aina ajallaan 2 viikon välein.
  • Tarjoamme sinulle keikkojen lisäksi myös pitkäaikaisia uramahdollisuuksia, meillä työskennellään jopa yli 10 vuoden työsuhteissa.
  • Panostamme työturvallisuuteen ja perehdytämme kaikki työntekijät ennen työkohteeseen siirtymistä.
  • Tarjoamme työntekijöillemme varusteet ja työkalut sekä koulutamme kaikki työhön tarvittavat kortit.
  • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5! Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan.
  • Käytössäsi on Baronan edut. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.
  • Käytössäsi on kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta, pääset tarvittaessa nopeasti hoitoon ja saat myös palveluja työkyvyn ylläpitoon.
  • Baronan oma yhteyshenkilö auttaa ja tukee sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  • Barona työllistää yli 10 000 tekijää ympäri Suomen ja mikäli elämäntilanteesi muuttuu, pystymme tarjoamaan töitä useilta eri paikkakunnilta ja tukemaan urapolkuasi myös muille toimialoille.
  • Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasioissa ja muissa käytännön järjestelyissä.
Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa