Luotettavuusinsinööri, Stora Enso Oyj

Luotettavuusinsinööri, Stora Enso Oyj

Sijainti
Kotka
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.7.2022

Haemme asiakkaallemme Stora Ensolle Luotettavuusinsinööriä Sunilan sellutehtaalle Kotkaan.

Sunilan innovatiivinen biotuotelaitos Kotkassa on osa Stora Enson Biomaterials-liiketoimintaa. Tehtaan päätuotteita ovat erikoiskuiva ligniini sekä valkaistu havupuusellu. Sunilan tehtaalla toimii myös uusi koelaitos, jossa valmistetaan ligniini- eli puupohjaista hiiltä maailman akkumarkkinoiden kasvaviin tarpeisiin. Lisäksi laitos valmistaa mäntyöljyä, tärpättiä ja biosähköä. Sunilan tehtaan vuosikapasiteetti on 375 000 tonnia havusellua ja 50 000 tonnia ligniiniä vuodessa, ja se työllistää suoraan 240 henkilöä.

Luotettavuusinsinöörinä olet osa tehdaspalveluista vastaavaa tiimiä ja vastaat sellutehtaan käyttövarmuuden sekä elinkaarenhallinnan kehittämisestä. Kehität yhdessä muun tiimin kanssa käyttövarmuussuunnittelua, laadunhallintajärjestelmää ja ympäristöjärjestelmää. Toimit myös esihenkilönä kunnonvalvonta- ja voitelutiimin asentajille.

Päivittäisiin vastuihisi kuuluu mm:

  • Korjaus- ja huoltotarpeiden määritteleminen ja niiden kiireellisyyden arvioiminen.
  • Suurkorjaushankkeiden ja muiden ennakkohuoltojen suunnittelun valvonta.
  • Ohjata juurisyyanalyysien tekemistä ja seurata toimenpiteiden toteutumista.
  • Vastata toiminnanohjausjärjestelmän raportoinnin oikeellisuudesta.
  • Asennustiimin toiminnan päivittäinen kehittäminen ja ohjaaminen.

Toivomme, että sinulla on:

  • Soveltuva koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus prosessiteollisuudessa esim. kunnossapidon tehtävissä. Lean-osaaminen on etu.
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito.
  • Hyvät tietotekniset taidot ja kyky oppia uusien järjestelmien käyttö.

Hakemamme henkilö on avoin ja sosiaalinen tiimipelaaja, joka pystyy toimimaan joustavasti eri sidosryhmien kanssa. Sinulla on vaadittavat taidot esihenkilönä toimimiseen ja sinulla on kykyä kehittää ja viedä asioita eteenpäin. Työskentelytavoiltasi olet aktiivinen ja tarkka ja sinulla on kykyä itsenäiseen tiedonetsintään. Sinulla on myös vahva turvallisuuslähtöinen ajatusmaailma.

Stora Enso tarjoaa sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen. Työntekijät ovat avain Stora Enson menestykseen. Stora Enso tarjoaa työntekijöilleen erilaisia henkilöstöetuja - mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa oman alansa asiantuntijana, tunnustusta hyvästä työstä sekä hyvinvointietuja. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan alkusyksystä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä ja valittu henkilö työllistyy suoraan Stora Ensolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on päivätyö ja odotamme sinulta satunnaista matkustusvalmiutta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen
Stora Enso Oyj
Stora Enso Oyj

Stora Enso on pakkaus‑, biomateriaali‑, puutuote‑ ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä. Vähähiiliset, kuitupohjaiset tuotteemme ovat uusiutuvia ja kierrätettäviä. Ne tarjoavat ratkaisuja ilmastonmuutokseen, edistävät positiivisia ympäristövaikutuksia ja auttavat asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisiä valintoja.

Tutustu yritykseen