LVI-huoltoasentaja

LVI-huoltoasentaja

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Oletko sinä uusi lisä mahtavaan työyhteisöömme?

**Yrityksestä: **

Tarjoamme ratkaisut kiinteistöjen parempaan elämään. Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja pidämme kunnossa kaikki kiinteistöjen tekniset järjestelmät. Teemme turvalliset ja terveelliset olosuhteet, otamme huomioon käyttäjän tarpeet ja hyödynnämme moderneja digitaalisia ratkaisuja. Vahvuutemme on teknisessä osaamisessa ja vaativissa asiantuntijapalveluissa, ja meillä on myös parhaat ratkaisut kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat toimintaamme.

Palvelemme teollisuutta vaikuttamalla tehtaan tuotantoprosessin tehokkuuteen, hävikkiin ja päästöihin. Mittaamme, valvomme, huollamme ennakkoon ja modernisoimme asiakkaidemme tuotantolaitoksia niin, että ne toimivat kuten on suunniteltu, jolloin ei synny tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Näin tuemme asiakkaidemme kestävän kehityksen mukaisia tavoitteita.

Työtehtävän kuvaus:

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa kasvavaan tiimiimme UIMAHARJUUN. Työpäiväsi täyttyvät huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävistä sekä pienemmistä projektiluontoisista töistä.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Toimit yhteistyössä sekä kunnossossapidettävän kohteen työntekijöiden että tiimisi kanssa. Ensiluokkaiset työkalut sekä huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi.

Sinulta toivotaan LVI-alan tutkintoa tai aikaisempaa kokemusta talotekniikan parissa työskentelystä. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva asentaja tai kokeneempi alan ammattilainen. Työssäsi tarvitset hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä mielenkiintoa ongelmanratkaisutilanteiden hoitoon. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on osaamista myös pienistä sähkötöistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 1-vuorotyö

Palkkaus: Talotekniikka-alan TES

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä 6kk määräaikaseen työsuhteeseen.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Caverion Suomi Oy
Caverion Suomi Oy

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.